Set za jelo Silicone Meal Essentials Set Beaba šalica tanjur žlica i podbradak zeleno-sivi od 8 mjes

Opis proizvoda

Set za jelo SIlicone Meal Essentials Set, prestižne francuske marke Beaba je sve što je potrebno djeci i roditeljima za prvu gustu hranu. Četverodijelni set za jelo u kombinaciji sive i zelene boje sastoji se od tanjura, šalice, podbratka i žlice za vježbu 2nd age. ovaj set za jelo Beaba Meal Essentials Set posebno je dizajniran za potrebe djeteta koje počinje samostalno jesti te je primjeren za djecu od 8. mjeseca starosti. 

Cjelokupni set za jelo izrađen je od kvalitetnog debelog silikona koji se ne može razbiti u kao stvoren je za djecu. Zaobljeni i visoki rubovi posuđa jamče jednostavno hvatanje hrane, a roditelje će zasigurno razveseliti prijanjaljke na tanjuru, koje će jelo održati na mjestu. Prednost su i ručke na šalici i praktični nastavka za pijenje, zahvaljujući kojem će djeca naučiti samostalno piti. Silikonski set za jelo preporučamo prati ručno, čime će duže održati kvalitetu. 

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajniranja novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece jednostavni su za uporabu i svake godine nagrađeni su od strane stručnih komisija. 

Karakteristike

  • 4-dijelni set za jelo za djecu 
  • za djecu od 8. mjeseca 
  • od nelomljivog materijala 
  • s praktičnim prijanjaljkama 
  • moderan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 8 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja21*9*23 cm
Težina570 g
Bojazelená,šedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.