Putni set za jelo On-the-go Mealtime Beaba Old Pink s termo torbom čašom termosicom i žlicom sivo-ružičasti od 8 mjes

Opis proizvoda

Putni set za jelo On-the-go Mealtime Beaba roditeljima će uvijek uskočiti u pomoć kada njihova djeca ogladne. 4-dijelni set za jelo sivo ružičaste boje, kao stvoren je za putovanja, kratke izlete s djecom, a također i višesatne posjete parku ili igralištu. Glavnu ulogu u setu za jelo igra lagana, velika i prvenstveno moderna termo torba Beaba koja će se pobrinuti za primjerenu temperaturu hrane za vaše dijete, uvijek i posvuda. Termo torba, francuske marke Beaba, dolazi vam u bezvremenskoj sivoj boji i na putovanjima će zaštititi i velike porcije sviježe pripremljene hrane. Termo torba za suđe i bočice kao stvorena je za pohranu tople ili hladne hrane, koristiti ćete ju prvenstveno na putovanjima te u šetnjama s djecom i kolicima. U termo torbi, koju će prolaznici lako zamijeniti s ručnom torbicom, sigurno su spremljena sva pomagala za hranjenje djece. 

Dio termo torbe Beaba je čaša od 250 mltermosica za hranu zapremnine 500 ml od nehrđajućeg čelika i silikonska žličica za hranjenje 2nd age. Ne morate se brinuti da će se hrana ili piće proliti jer čaša i termosica imaju izvrsne hermetičke poklopce, koji ne propuštaju niti miris. Termo torba za hranu velikodušne je zapremnine od 5 litara. Idealna je za pohranu veće količine hrane i svih dječjih potrepština. Termo torba Beaba jednako tako ima i džep na prednjoj strani za bitne stvari koje roditelji uvijek moraju imati sa sobom. Termo torba Beaba zatvara se patentnim zatvaračem i, zahvaljujući veličini od 23 cm, u nju možete udobno spremiti većinu suđa i bočica koje su dostupne na tržištu. Termo torba za suđe i bočice, marke Beaba, proizvedena je od nepropusne i izdržljive tkanine koju možete čistiti vlažnom krpom. Set za jelo je BPA-free, BPS-free i ne sadrži ftalate. 

Omiljena francuska marka Beaba već od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajna novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Proizvode francuske marke Beaba hvale roditelji diljem svijeta, proizvodi Beaba godišnje su nagrađivani od strane stručnog žirija. 

Karakteristika

  • set za jelo Beaba
  • termo torba s čašom, termosicom za hranu i žličicom
  • zapremnina torbe 5 litara 
  • primjereno za putovanja 
  • novi, još ljepši dizajn 
  • visoka francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 8 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije25*14,5*21,5 cm
Bojaružová,šedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.