Opis proizvoda

Osigurajte svojoj djeci prvoklasne francuske igračke najviše kvalitete. Kućica za male vrtlare Garden House iz radionice francuskih dizajnera Smoby predstavlja najbolji poklon za sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Vrtna kućica djeluje potpuno autentično, njena površina oblikovana je u reljef kamena i drva. Opremljena je polovičnim vratima s prorezom za pisma, a goste čeka elektroničko zvono na baterije. Za ugodan vjetrić u kućici pobrinuti će se 2 klasična prozora (jedan s žaluzinama koje se otvaraju) i 2 moderna okrugla prozora, tipična za brodske kabine. Dio kućice je i moderan 21-djelni set vrtnih dodataka, s kojima će se djeca igrati pravih vrtlara, uzgajati će svoje vlastito cvijeće i biljke. Uz kućicu možete bilo kada dokupiti i druge dodatke.

Jedan zid kućice opremljen je dekorativnom mrežom na kojoj djeca mogu postaviti čak 4 teglice za cvijeće, pomoću montažnih stezaljki. U setu se nalazi čak 6 teglica za cvijeće (3 crvene, 3 plave) i jedna velika pravokutna, volumena 25 litara, dimenzija 23*20*59 cm. Djecu će razveseliti i hranilica za ptice, gdje će ptičicama nasipati ukusne sjemenke. Za vrijeme rada vrtlari se mogu osloniti na kanticu za zalijevanje, grabljice, lopaticu i pomagalo za sađenje, dostupne su im i plastične značke, na koje će napisati ime posađenog bilja i na taj način obilježiti teglicu. Bilješke i važne datume moći će upisati u sivu tablicu, koju će postaviti na zid kućice. Izvrsno pomagalo je i knjižica sa sličicama, koju također mogu objesiti na zid kućice i sadrži važne preporuke i natuknice za sadnju. U nju mogu pričvrstiti i vrećice sa sjemenom. 

Djeca se prilikom igre vrtlara mogu osloniti na vrtlarsku policu, postavljenu na prozor. Nudi dovoljno prostora za pohranu vrtnog alata, njena velika radna površina djeci olakšava sadnje biljaka u teglice, presađivanje i zamjenu substrata, jednostavno sve što je potrebno za njegu vrta. Izvrsno proširenje kućice predstavlja i prvoklasni set od 2 zelene ogradice s 4 teglica za cvijeće, u kojima djeca mogu uzgajati svoje cvijeće i biljke te se veseliti njihovom rastu.

Naučiti će ga pravilno zalijevati i za to vrijeme paziti da zemlja bude dovoljno vlažna i da ima dovoljno sunčeve svjetlosti. Ogradice s teglicama mogu postaviti prema vlastitim željama.  Žlijeb sa spremnikom za pohranu kišnice dječacima i djevojčicama osigurati će autentičan doživljaj, zahvaljujući kojem će imati vlastiti izvor vode. U slučaju da djeca nemaju dovoljno kišnice za zalijevanje, možete im natočiti vodu na krov, odakle će isteći u spremnik. Od tamo će ju jednostavno moći natočiti u kanticu za zalijevanje. 

Za ugodnu sjenu za vrijeme sunčanih dana pobrinuti će se suncobran Sunshade, kojeg možete jednostavno postaviti na piknik stolić ili ga koristiti samostalno u vrtu. Djecu, koja se vole igrati kuhara, čeka i vanjska kuhinja sa sudoperom. Štednjak je opremljen rotirajućim gumbima, na njemu mogu skuhati ili peći hrenovke. Bogat set od 17 kuhinjskih dodataka krije tanjure, pribor, nož, vilice, kuhaču, lonac s poklopcem, čaše i hrenovke.  

Djeca se mogu nakon svake zabave i ugodno odmoriti, zahvaljujući višenamjenskom namještaju Smoby. Čeka ih prvoklasni stolić KidTable2 taburea KidStool stolica KidChair s naslonom. Djeca mogu sjediti ispred kućice, a za stolićem mogu nešto prigristi ili igrati razne igre. Dječji namještaj izuzetno je čvrst i stabilan, nosivost taburea i stolice iznosi 50 kg. Površina je zaštićena UV filterom, koji sprječava blijeđenje boja. Koristiti će ih cijelu godinu - u vrtu, dvorištu ili čak u unutarnjim i vanjskim prostorima kao klasični moderni namještaj.

Kućica za djecu izrađena je od čvrste plastike, koja će izdržati godinama, njena površina je ugodna i baršunasta na dodir. Dječja kućica osmišljena je u kombinaciji bijele, zelene, sive, plave i bež boje, divan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano štititi boje od sunčevih zraka, te će kućica više godina izgledati kao novo. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru i lošem vremenu.

Dimenzije ove kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Dječja kućica Smoby slaže se i rastavlja na vrlo jednostavan način, zahvaljujući velikim plastičnim elementima. Kada ju složite, neće zauzeti puno prostore te se ne trebate bojati da će vam smetati. Doživljaji u igri s dječjom kućicom su jednostavno posebni zbog prostrane unutrašnjosti, jer djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Djeca se prilikom igre u kućici socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, a kroz igru također oponašaju odrasle. Dobivaju osjećaj odgovornosti, brinu za čistoću kućice, približavaju se prirodi i odnose se prema njoj s poštovanjem. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju domišljatost i maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke također ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Karakteristike

 • vrtna kućica za igru s mnogim dodacima
 • mogućnost proširenja s drugim elementima - podloga, solarna svjetiljka, puna vrata
 • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • čvrsta i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter čuva boje od izbljeđivanja
 • ukupna visina 135 cm
 • elektroničko zvono radi na 2 AAA/LR03 baterije (nisu dio seta)
 • dovoljno prostorna za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO529 Vozík na ťahanie
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.