Set vodena staza Adventure Land AquaPlay pustolovina ispod vodopada i hobotnica koja prska vodu

Opis proizvoda

Set vodene staze Adventure Land pustolovine pod slapom i vodena hobotnica izuzetan je set igračaka, s kojim će se izvrsno zabavljati sva djeca od 3. godine starosti. Ovaj set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, tako da ćete kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu marke AquaPlayBIG jedna drugoj lijepo pristaju, izrađene su od kvalitetnog materijala i vaše će mališane zabavljati dugi niz godina, a vodeni kanali primjereni su za unutrašnje i vanjske prostore. Djeca će se igrati do iznemoglosti, prvenstveno tijekom vrućih ljetnih dana i priuštiti si osvježavajuću zabavu.

Vodena staza Adventure Land AquaPlay pustolovina ispod vodopada s figuricama u planinskoj kuli i vodenim topom na otoku

Vodena staza Adventure Land marke AquaPlay vrhunska je vodena igračka s kojom će se zabavljati svi dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Djeca će doživjeti uzbudljive pustolovine s figuricama medvjedića Bojakrokodila Swena na brodićima, s kojima će hrabro savladati vodene zapreke. Čeka ih i planinsko jezero sa slapom, kojeg djeca puštaju podizanjem brane, na najvišem djelu planinskog vrha nalazi se vodeni tobogan, po kojem će se brodići spustiti natrag u vodeni kanal. Brodići će se na tobogan podići vodenom dizalicom. Uz vodeni mlin djeca će moći upravljati vodenim toko te na taj način kontrolirati njegovu brzinu. Hrabri mornari mogu se radovati plovidbi kroz špilju i oko opasnog otoka, na kojem se nalazi funkcionalna vodena brana sa skrovištem za gusare.

Vodena igra za djecu jednostavno se sastavlja uz pomoć konektora te je vodonepropusna, tako da se djeca s njom mogu igrati i u unutarnjim i vanjskim prostorima. Izrađena je od izdržljive ekološke plastike. Djeca će za vrijeme igre s vodenom igrom zapažati gibanje brodića u vodi, spuštati ih po toboganu, uzburkati vodu uz pomoć vodenog mlina i smišljati razne dogodovštine. Vodeni sustav osigurati će beskonačne mogućnosti za proširenje i pomicanje pojedinačnih dijelova, a djeca će u potpunosti razvijati svoju maštu, jer će se moći igrati i s drugim dodacima. Igra s vodenom stazom kod djece potiče maštu izražavanje. Djeca će naučiti o kretanju vode i fizičkim načelima njenog djelovanja. S jednom vodenom igrom godinama će se ugodno igrati i više djece zajedno.

Vodena igra hobotnica Aqua Nauti BIG s vodenim mlazom od 4 metra iznimno stabilna

Vodena igra hobotnica Aqua Nauti njemačkog proizvođača BIG originalna je vrtna igračka, koja će osvojiti sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Nasmiješena hobotnica proizvedena je u prekrasnim nijansama plave i svojim vodoskokom djeci će djeci će osigurati osvježavajući doživljaj za vrijeme vrućih ljetnih dana. Nakon što na vodenu hobotnicu spojite vrtno crijevo, njena kapica odletjeti će u visinu do 4 metra, odnosno do visine ovisne o pritisku vode. Za vrijeme podizanja kapica hobotnice početi će se vrjeti i tako svoj djeci u okolici priuštiti ugodno i hladno opuštanje. Hobotnica je izrađena od kvalitetne umjetne mase, njene realistične lovke omogućavaju ekstra stabilnost od prevrtanja, svoj prekrasan izgled očuvati će i nakon više godina uporabe zahvaljujući UV filteru, koji štiti boje od blijeđenja.

Dizajnerska hobotnica obogatiti će svaki vrt ili dvorište. Postati će svakodnevna partnerica djece, koja će se uz njenu pomoć osvježiti, a taj doživljaj priuštiti će i njihovim roditeljima. Vodena igračka u vašoj obitelji ostati će godinama, svoju funkcionalnost pronaći će za vrijeme ljetnih praznika i piknika, možete ju ponijeti sa sobom na izlete, jednostavno bilo gdje, gdje ju možete spojiti na vrtno crijevo. Dimenzije vodene hobotnice iznose 45*45*45 cm, tako da ne zauzima puno prostora i može se jednostavno pospremiti.

AquaPlay je vrhunski europski proizvođač posebnih vodenih igračaka, u obliku vodenih kanala. Vodene igre AquaPlay dizajnirane su u Švedskoj i izrađene u Njemačkoj. AquaPlay je originalan vodeni sustav za igru, švedskog porijekla. Djeca će s igrom AquaPlay naučiti o gibanju vode, fizičkim načelima njenog djelovanja, jer sadrži vlastitu branu i vodeni kanal. AquaPlay sadrži puno stvari koje će mali istraživači moći proučavati: princip plutanja i tonjenja i funkciju vodene pumpe te vodeničkog kola. BIG je priznati njemački proizvođač kvalitetnih i izdržljivih igračaka s dugogodišnjom tradicijom. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije138*88*47 cm
Ukupna visina47 cm
Dimenzije pakiranja28*52*51 cm
Ukupna dužina138 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,8 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.