Set škola za predškolce School Smoby igra učitelja i učenika s učenicima

Opis proizvoda

Škola za predškolce Igra učitelja i učenika i učenici čine savršen set za sve dječake i djevojčice već od 3. godine starosti. Bezvremenski set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby pristaju si bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu, a s njima će se igrati više djece zajedno. braća i sestre te prijatelji. Igrati će se učitelja i naučiti nove riječi te se na razigran način pridobiti pravilne navike učenja. Za vrijeme igre s edukativnim igračkama razvijaju svoje logično razmišljanje, koncentraciju i finu motoriku, istovremeno pridobivaju samopouzdanje i lakše stvaraju društvene kontakte.

Škola za predškolce School Smoby Igra učitelja i učenika s mnoštvom poučnih igara i 80 dodataka

Škola za predškolce, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, s kojim će vidjeti kako izgleda tipičan dan u vrtiću, s braćom i sestrama te prijateljima moći će se igrati učitelja i učenika. Na raspolaganju im je veliki školski zid na kojem je sat, obostrana ploča na kojoj mogu pisati s flomasterima ili kredom, veliko kolo za vježbanje brojeva, koje je istovremeno sat, sličica ptica s pojedinim mjesecima u godini, pribadače za pričvršćivanje crteža, police za odlaganje dodataka i još mnogo toga. Sklopiva škola proizvedena je od kvalitetne i izdržljive plastike, njena stabilna metalna konstrukcija s 4 nožice jednostavno se slaže do dimenzije 111*41 cm, zato ju možete jednostavno pospremiti u ormar ili ispod kreveta.

Vaši najmlađi na raspolaganju imaju 80 dodataka, među kojima će naći crni flomaster koji se može obrisati, magnetne brojeve, slova i znakove, 4 dizajnerske kartice sa slikama drveća za pravilno učenje doba godine, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartica učenika s imenima koje će učitelj razdijeliti ispod simbola sa školskom torbom ili ispod simbola sa kućom. Kartice od čvrstog kartona na stražnjoj strani imaju čičak, tako da se mogu pričvrstiti na ploču. Djeca će vježbati i strani jezik - uz karticu za određivanje dana u tjednu upoznati će riječi na francuskom i engleskom jeziku. Sa 7 kartica aktivnosti učitelj će odrediti program - nogomet, obrok, crtanje, čitanje, učenje, spavanje ili glazbena kultura. Djeca će se jednako tako zabavljati prilikom sastavljanja čovječuljka i učiti raspoznavati razne geometrijske oblike.

Školska klupa s učenicima Classroom Smoby dva stolića i dvoje djece s pomičnim rukama

Školska klupa s učenicima Classroom, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je dodatak za dječje škole, s kojima će se i samostalno moći igrati učitelja. Dječaci i djevojčice od 3. godine starosti razveseliti će 2 učenika (dječak i djevojčice), koji su proizvedeni od čvrstog i izdržljivog kartona. Njihova desna ruka opremljena je okretnim zglobom, s kojim se mogu javiti ako znaju točan odgovor na učiteljevo pitanje. Zahvaljujući praktičnom stoliću i setu od 35 dodataka, biti će spremni za svaki školski dan. Na raspolaganju su im i različiti materijali za učenje, kao što su ploče i razne vesele sličice za stvaranje logičkih asocijacija.

Nakon učenja, moći će klupe postaviti jednu nasuprot druge i uživati u školskoj užini. Učenici će koristiti pribor za jelo, tanjure, čaše i replike jela: listove salate, pileći batak, jaje na oko, naranču, jabuku, kolač i rajčicu. Od njih će pripremiti ukusno i zdravo jelu. Nakon odmora za užinu, mogu završiti s nastavom ili učitelj možete nastaviti s nastavnim materijalom. Za to vrijeme razvijati će logično razmišljanje, naučiti se pravilno izražavati i objašnjavati novo gradivo od strane učitelja ili učenika.

S igrom učitelja približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj za odgovornost. Modeli školaraca djeci će pomoći prebroditi strah, s lakoćom i samopouzdanjem moći će nastupiti pred budućim školarcima i učiteljima. Edukativna klupa s učenicima služi kao odgojna metoda, uz pomoć koje se djeca u kućnom okruženju mogu pripremiti za svakodnevni život u školi i tako se riješiti treme. Dimenzije proizvoda su 32*10*60 cm. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije135*111 cm / 41*111 cm
Ukupna visina111 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Ukupna dužina135 cm
MagnetniDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,9 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.