Set škola za predškolce School Smoby Igra učitelja i učenika s rezervnim magnetićima 48 kom ABC i 48 kom brojeva

Opis proizvoda

Škola za predškolce Igra učitelja i učenika s bogatim setom magnetnih slova, brojeva znakova, francuskog Smobyja, čine savršen set za svu radoznalu i vještu djecu od 3. godine starosti. Bezvremenski set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby pristaju si bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu, a s njima će se igrati više djece zajedno. braća i sestre te prijatelji. Igrati će se učitelja i naučiti nove riječi te se na razigran način učiti abecedu te se upoznati s brojevima i matematičkim znakovima. Za vrijeme igre zanimanja razvijaju svoje logično razmišljanje, koncentraciju, finu motoriku i stječu nova znanja.

Škola za predškolce School Smoby Igra učitelja i učenika s mnoštvom poučnih igara i 80 dodataka

Škola za predškolce, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, s kojim će vidjeti kako izgleda tipičan dan u vrtiću, s braćom i sestrama te prijateljima moći će se igrati učitelja i učenika. Na raspolaganju im je veliki školski zid na kojem je sat, obostrana ploča na kojoj mogu pisati s flomasterima ili kredom, veliko kolo za vježbanje brojeva, koje je istovremeno sat, sličica ptica s pojedinim mjesecima u godini, pribadače za pričvršćivanje crteža, police za odlaganje dodataka i još mnogo toga. Sklopiva škola proizvedena je od kvalitetne i izdržljive plastike, njena stabilna metalna konstrukcija s 4 nožice jednostavno se slaže do dimenzije 111*41 cm, zato ju možete jednostavno pospremiti u ormar ili ispod kreveta.

Vaši najmlađi na raspolaganju imaju 80 dodataka, među kojima će naći crni flomaster koji se može obrisati, magnetne brojeve, slova i znakove, 4 dizajnerske kartice sa slikama drveća za pravilno učenje doba godine, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartica učenika s imenima koje će učitelj razdijeliti ispod simbola sa školskom torbom ili ispod simbola sa kućom. Kartice od čvrstog kartona na stražnjoj strani imaju čičak, tako da se mogu pričvrstiti na ploču. Djeca će vježbati i strani jezik - uz karticu za određivanje dana u tjednu upoznati će riječi na francuskom i engleskom jeziku. Sa 7 kartica aktivnosti učitelj će odrediti program - nogomet, obrok, crtanje, čitanje, učenje, spavanje ili glazbena kultura. Djeca će se jednako tako zabavljati prilikom sastavljanja čovječuljka i učiti raspoznavati razne geometrijske oblike.

Magnetna slova Smoby abeceda 48 komada

Magnetna abeceda Smoby izvrstan je dodatak za školsku ploču za djecu. Set slova za ploča sastoji se od 48 slova abecede. Djeca će s magnetnim slovima na dječjoj ploči moći stvarati razne sličice, učiti slova i sastavljati prve riječi. 48 magnetnih slova može pomoći djeci pri učenju slova u predškolskom i ranom školskom razdoblju. Ovo je izuzetno dobro pomagalo za igru i učenje. Uz rukovanje malim slovima razvijaju finu motoriku i spretnost ruku.

Magneti Smoby brojke i znakovi 48 komada

Set magnetnih brojeva i znakovi Smoby izvrstan su dodatak za školsku ploču. Set brojeva za ploču sastoji se od 48 magneta. Djeca s magnetnim brojevima mogu rješavati jednostavne računske operacije i na razigran način naučiti računati. 48 magnetnih brojeva djeci će pomoći pri učenju brojeva u predškolskom i ranom školskom razdoblju. Ovo je izuzetno dobro pomagalo za igru i učenje. Uz rukovanje malim brojevima i matematičkim znakovima, razvijati će finu motoriku i spretnost ruku.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije135*111 cm / 41*111 cm
Ukupna visina111 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Ukupna dužina135 cm
MagnetniDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,9 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.