Škola za predškolce School Smoby Igra učitelja i učenika sa zelenom klupom

Opis proizvoda

Škola za predškolce Igra učitelja i učenika i zelena klupa KidBench s UV filterom savršen je set igračaka, koji će osvojiti sve dječake i djevojčice već od 3. godine starosti. Moderan set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby pristaju si bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu, a s njima će se igrati više djece zajedno. braća i sestre te prijatelji. Igrati će se učitelja i naučiti kako izgleda uobičajen dan u školi te na razigran način razvijati svoje logično razmišljanje, koncentraciju, finu motoriku i izražavanje. 

Škola za predškolce School Smoby Igra učitelja i učenika s mnoštvom poučnih igara i 80 dodataka

Škola za predškolce, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, s kojim će vidjeti kako izgleda tipičan dan u vrtiću, s braćom i sestrama te prijateljima moći će se igrati učitelja i učenika. Na raspolaganju im je veliki školski zid na kojem je sat, obostrana ploča na kojoj mogu pisati s flomasterima ili kredom, veliko kolo za vježbanje brojeva, koje je istovremeno sat, sličica ptica s pojedinim mjesecima u godini, pribadače za pričvršćivanje crteža, police za odlaganje dodataka i još mnogo toga. Sklopiva škola proizvedena je od kvalitetne i izdržljive plastike, njena stabilna metalna konstrukcija s 4 nožice jednostavno se slaže do dimenzije 111*41 cm, zato ju možete jednostavno pospremiti u ormar ili ispod kreveta.

Vaši najmlađi na raspolaganju imaju 80 dodataka, među kojima će naći crni flomaster koji se može obrisati, magnetne brojeve, slova i znakove, 4 dizajnerske kartice sa slikama drveća za pravilno učenje doba godine, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartica učenika s imenima koje će učitelj razdijeliti ispod simbola sa školskom torbom ili ispod simbola sa kućom. Kartice od čvrstog kartona na stražnjoj strani imaju čičak, tako da se mogu pričvrstiti na ploču. Djeca će vježbati i strani jezik - uz karticu za određivanje dana u tjednu upoznati će riječi na francuskom i engleskom jeziku. Sa 7 kartica aktivnosti učitelj će odrediti program - nogomet, obrok, crtanje, čitanje, učenje, spavanje ili glazbena kultura. Djeca će se jednako tako zabavljati prilikom sastavljanja čovječuljka i učiti raspoznavati razne geometrijske oblike.

Klupica za djecu KidBench Smoby zelena s UV filtrom od 18 mjeseci

Klupica za djecu KidBench priznatog francuskog proizvođača Smoby originalan je dodatak za vrt, na kojoj mogu sjediti djeca već od 18. mjeseca starosti. Klupica će svoje žive boje očuvati i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji će spriječiti blijeđenje boja. Na klupici istovremeno može sjediti dvoje djece, primjerena je za vrt ili dvorište, a također i unutarnje prostore. Klupica je izrađena od prvoklasne plastike uz pomoć posebne tehnologije Blow Molding, koja Smoby igračkama daje najveću čvrstoću i izdržljivost. Nosivost klupice iznosi 50 kg, visina sjedišta iznosi 27 cm, tako da mala djeca na njoj mogu udobno sjediti. Dimenzije klupice iznose 63*34*27 cm, njena dužina je 63 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije135*111 cm / 41*111 cm
Ukupna visina111 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Ukupna dužina135 cm
MagnetniDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,9 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.