Set simulator vožnje Svemir Space Driver Smoby i radionica sa skakačkom rampom Flash McQueen Cars

Opis proizvoda

Elektronički simulator vožnje Svemir Space Driver radionica sa skakačkim autićem McQueen, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrsnu kombinaciju igračaka za svu djecu od 3. godine starosti. Originalan set igračaka nudimo po pristupačnoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobi, s njima će se igrati više djece zajedno. Igrati će se kapetana svemirskog broda, otkrivati tajne svemira i uz radionicu s dodacima i autićem McQueen iskušati se u zanimanju mehaničara.

Elektronički simulator vožnje Svemir Space Driver Smoby s okretnim zemljovidom sa zvukom i svjetlom

Elektronički simulator vožnje Space Driver, francuskog proizvođača Smoby najbolji je poklon za svu djecu od 3. godine starosti koja žele otkrivati svemir. Prekrasan crno bijeli simulator svemirskog broda opremljen je ergonomskom sjedalicom, podesivom u 3 položaja, mehaničkim pedalama i kočnicom. Kako bi prevladali brzinu svjetlosti, malim pilotima na raspolaganju će biti elektronički volan opremljen pomičnom animiranom kartom svemira, uz koju će sigurno ploviti nepoznatim galaksijama. 

Volan djeci nudi brojne svjetlosne i zvučne efekte. Pri svakom startu moraju okrenuti gumb, okretanjem volana pojaviti će se svjetlosna signalizacija (lijevo/desno). Na volanu je indikator brzine (2 brzine), velika tipka za različite simulacije i zvučnik, koji ispušta čak 15 zvukova. Svemirski broj proizveden je od prvoklasne umjetne mase, njegov zaobljeni dizajn podsjeća na pravi međuplanetarni brod. Djeca će se u simulatoru osjećati kao pravi svemirski kapetani, s njim će se igrati dugi niz godina. Za vrijeme igre sa simulatorom razvijaju spretnost pokreta, reflekse, izražavanje i maštu. Dimenzije simulatora su 85*36*57 cm.

Radionica s rampom za skokove Flash McQueen Cars XRS Smoby s rampom i 94 dodatka

Radionica Auti 3 vrhunska je radionica od kvalitetne i izdržljive plastike, koja nudi bogat set od 94 dodataka, s kojom će se mali automehaničari igrati satima. Stolić u crveno-crnoj kombinaciji boje u motivu animiranog filma Auti stoji na četiri noge te je stabilan i čvrst. Dječaci će se izvrsno zabavljati s rampom za skokove Munjevitog Jurića kojeg će istovremeno naučiti sami sastaviti. Na radnoj površini nalazi se autić i parkirni prostor.

Stražnja strana stolića čini ploča, na koju djeca mogu objesiti razne alate i pomagala. Na obje strane ploče djeca mogu staviti sitna pomagala, kao na primjer vijke. Rezervni dijelovi, koje mali mehaničar uvijek mora imati pri ruci, mogu se spremiti u pomičnu ladicu, koja se nalazi na donjem djelu ploče. Dio radionice su i odvijači, kombinirke, pila i čekić - odnosno alat potreban za rad.

Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 69

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije85*36*57 cm; 110*34*110 cm
Ukupna visina57 cm; 110 cm
Dimenzije pakiranja50*20*50 cm; 60*16*77 cm
Ukupna dužina85 cm; 110 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,7 kg
BilješkaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Bojabiela,červená,čierna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.