Set 6 posudica za hranu Beaba Pro Food Storage 6 clip 2x90ml+2x150 ml +2x250 ml

Opis proizvoda

Set posudica za pohranu hrane Beaba Pro Food Storage 6 clip sadrži čak 6 posudica za hranu, koje od sada možete dobiti po sniženoj cijeni. Posudice Beaba s nepropusnim poklopcem izrađene su od kvalitetnog materijala, primjerenog i za zamrzivače. Posudice za hranu možete izvaditi iz hladnjaka i podgrijati u bilo kojem parnom kuhalu Babycook®, a također i u aparatu za pripremu mlijeka Bib'expresso i mikrovalnoj pećnici. Posudice za hranu ne sadrže ftalate ili PVC, niti BPA, BPF i BPS, tako da ne morate brinuti da će se opasne tvari ispuštati u hranu tijekom zagrijavanja zbog više temperature.

U setu ćete naći 6 posudica - 2 sa zapremninom 90 ml, 2 sa zapremninom 150 ml i 2 sa zapremninom 250 ml. Posudice za pohranu hrane opremljene su praktičnim sistemom za zatvaranje »clip«, koji omogućava da posudice složite jednu na drugi ili jednu pored druge jer savršeno pristaju. Prazne posudice ne zauzimaju puno prostora jer ih možete jednostavno složiti jednu u drugu. Silikonski nepropusni poklopci savršeno pristaju posudicama, te se ne morate brinuti da će se išta iz njih proliti. Na posudice možete napisati datum pohrane i sadržaj, tako da ćete brzo i jednostavno naći hranu koju tražite. Posudice nakon uporabe možete prati i u perilici posuđa te ih ponovno koristiti.

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989 godine u domaćinstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajniranja novih proizvoda posebno brinu o tome da udovoljavaju najvišim kriterijima kvalitete. Svi proizvodu za njegu djece istovremeno su inovativni i jednostavni za uporabu. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a također su svake godine nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • 6 posudica za hranu
  • 2x90 ml, 2x150 ml i 2x250 ml
  • primjereno za zamrzivače
  • uštedite prostor za pohranu
  • primjereno za perilice posuđa
  • moderan francuski dizajn
  • visoka francuska kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja17*9*17 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,23 kg
Volumen L2x 90 ml, 2x 150 ml, 2x 250 ml
BilješkaBPA free
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.