Set pješčanik školjka dvodijelni Watershell Green BIG zeleni i dvostrana viseća ljuljačka

Opis proizvoda

Dvodijelni pješčanik Školjka Watershell i dvostrana viseća ljuljačka stvoriti će izvrstan centar za igru na dvorištu ili vrte, gdje će se zabavljati djeca već od 18. mjeseca starosti nadalje. Vrhunski njemački proizvođač BIG već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije funkcionalne igračke originalnog dizajna. Uz set igračaka zajedno će se igrati više djece, prijatelji te braća i sestre. Višenamjenski pješčanik možete napuniti pijeskom ili vodom, djeca će se također moći ljuljati na novoj ljuljački s 2 sjedeća mjesta.

Pješčanik dvodijelni Watershell Green BIG zeleni u obliku školjke 2*100 L za vodu i pijesak 88*88*21 cm od 18 mjeseci

Dvodijelni pješčanik Watershell Green, njemačkog proizvođača BIG, izvrsna je vrtna igračka za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Prekrasan pješčanik u obliku zelene školjke ima dva samostalna dijela, koja možete napuniti vodom ili pijeskom, tako da ćete djeci, osim pješčanika, priuštiti i bazen. Svaki dio pješčanika ima zapremninu 100 L, primjerenu za 100 kg pijeska ili 100 litara vode. Dimenzije dvodijelnog pješčanika u rastavljenom položaju iznose 88*88*20 cm.

Djeca će se igrom u pješčaniku zabavljati satima. Svi rubovi pješčanika su zaobljeni, tako da se djeca za vrijeme igre ne mogu ozlijediti. Njemački proizvođač BIG misli i na praktičnost igračaka i u slučaju da pješčanik preko zime želite pospremiti unutra, možete ga jednostavno obrisati vlažnom krpom i biti će čist - spreman za skladištenje. Dječji pješčanik Školjka BIG zaštićen je UV stabilizatorom, tako da igračka tijekom godina neće izgubiti svoje divne boje, čak ni ako se prži na suncu.

Ljuljačka za dvoje djece Snake Swing BIG podesiva po visini, nosivost 100 kg od 5-10 godina

Bezvremenska ljuljačka Snake Swing njemačkog proizvođača BIG predstavlja izuzetan poklon za sve dječake i djevojčice od 5. do 10. godine starosti. Sastoji se od izdržljive plastične sjedalice s 2 sjedeća mjesta i čvrstog užeta, koje se jednostavno postavi na dužino od 90 do 165 cm. Maksimalna nosivost ljuljačke iznosi čak 100 kg, visoka kvaliteta jamči sigurno ljuljanje. Dimenzije ergonomske sjedalice su 90*22*7 cm i svojim izgledom podsjeća na zelenu zmiju, djecu će izuzetno zabaviti i crveni jezik, koji će roditelji pričvrstiti na sjedalicu.

Dječja ljuljačka Snake Swing univerzalna je, zahvaljujući promišljenom sustavu može se jednostavno prilagoditi djetetovim potrebama. Primjerena je za unutarnje i vanjske prostore, možete ju koristiti cijelu godinu. Za vrijeme vrućih ljetnih dana možete ju objesiti na drvo ili penjalicu, za vrijeme hladnijih dana djeca ju mogu koristiti i u kući. Ljuljačka BIG opremljena je UV filterom, tako da će očuvati svoj izgled i nakon više godina uporabe.

Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu različitih dobnih skupina. Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenjivanje kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike te marke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije88*88*20 cm
Ukupna visina20 cm
UV filtarDa
Težina2,1 kg
Volumen L100 kg sand or 100 liter water
Bilješka2 x
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.