Set pješčanik školjka dvodijelni Watershell Green BIG zeleni i dvostrana klackalica 360 stupnjeva rotacije s vodoskokom

Opis proizvoda

Dvodijelni pješčanik Školjka Watershell i dvostrana klackalica 360° rotacije s vodoskokom predstavlja izvrstan izbor za svu djecu od 18. mjeseca starosti, koja vole igrati razne igre na vrtu i dvorištu. Vrhunski njemački proizvođač BIG već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke, originalnog dizajna. Uz set igračaka zajedno će se igrati više djece, prijatelji te braća i sestre. Višenamjenski pješčanik možete napuniti pijeskom ili vodom, te će se djeca za vrijeme ljetnih dana osvježiti klackalicom i vodoskokom. 

Pješčanik dvodijelni Watershell Green BIG zeleni u obliku školjke 2*100 L za vodu i pijesak 88*88*21 cm od 18 mjeseci

Dvodijelni pješčanik Watershell Green, njemačkog proizvođača BIG, izvrsna je vrtna igračka za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Prekrasan pješčanik u obliku zelene školjke ima dva samostalna dijela, koja možete napuniti vodom ili pijeskom, tako da ćete djeci, osim pješčanika, priuštiti i bazen. Svaki dio pješčanika ima zapremninu 100 L, primjerenu za 100 kg pijeska ili 100 litara vode. Dimenzije dvodijelnog pješčanika u rastavljenom položaju iznose 88*88*20 cm.

Djeca će se igrom u pješčaniku zabavljati satima. Svi rubovi pješčanika su zaobljeni, tako da se djeca za vrijeme igre ne mogu ozlijediti. Njemački proizvođač BIG misli i na praktičnost igračaka i u slučaju da pješčanik preko zime želite pospremiti unutra, možete ga jednostavno obrisati vlažnom krpom i biti će čist - spreman za skladištenje. Dječji pješčanik Školjka BIG zaštićen je UV stabilizatorom, tako da igračka tijekom godina neće izgubiti svoje divne boje, čak ni ako se prži na suncu.

Dvostrana klackalica 360° rotacije Water Seesaw BIG s fontanom pri doticaju s tlom s metalnom konstrukcijom od 3-7 godina

Prvoklasna dvostrana klackalica s 360° rotacije Water Seesaw, vrhunskog njemačkog proizvođača BIG izuzetan je ljetni poklon za svu djecu od 3. do 7. godine. Klackalicu može istovremeno koristiti dvoje djece, posjednuti jedan nasuprot drugog na ergonomskim sjedalicama, opremljenima kvalitetnim ručkama. Odražavati će se nogama, a kada dotaknu tlo, špricnuti će osvježavajuća voda iz sredine klackalice. Za vodoskok potrebno je jednostavni spojiti klasično vrtno crijevo na klackalicu.

Zelena klackalica sastoji se od čvrstog metalnog okvira u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom sa zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost djece. Dječaci i djevojčice mogu se veselo i bezbrižno klackati, a klackalicu mogu koristiti i bez vodoskoka. Prednost dvostrane klackalice Water Seesaw je mogućnost rotacije na mjesto, što omogućava okrugli srednji dio, čime se može prilagoditi potrebama djece. Srednji otvor također mogu koristiti i kao jednostavnu penjalicu. Uz višenamjensku klackalicu BIG djeca će jaćati mišiće nogu i ruku i učiti održavati ravnotežu i stabilnost. Zaštićena je anti UV filterom, zato će očuvati svoje prekrasne boje i nakon više godina uporabe, istovremeno se može pohvaliti nosivošću od 50 kg na svakoj sjedalici.

Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu različitih dobnih skupina. Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenjivanje kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike te marke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije88*88*20 cm
Ukupna visina20 cm
UV filtarDa
Težina2,1 kg
Volumen L100 kg sand or 100 liter water
Bilješka2 x
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.