Set pješčanik školjka dvodijelni Watershell Pink BIG ružičasti i kolica na povlačenje od šećerne trske Bio Sugar Cane s modlicama

Opis proizvoda

Dvodijelni pješčanik Školjka Watershell i kolica na povlačenje s modlicama od šećerne trske predstavljaju savršen set igračaka, koji će razveseliti svu djecu od 18. mjeseca starosti. Francuski Smoby i njemački BIG djeci donose igračke najviše kvalitete, originalnog dizajna. Uz set igračaka zajedno će se igrati više djece, prijatelji te braća i sestre. Igračke u setu Smoby proizvedene su od prave šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš i 100% se može reciklirati, za to vrijeme ima jednaku kvalitetu i izdržljivost, kao i klasične plastične igračke.

Pješčanik dvodijelni Watershell Pink BIG ružičasti u obliku školjke 2*100 L za vodu i pijesak 88*88*21 cm od 18 mjeseci

Dvodijelni pješčanik Watershell Pink, njemačkog proizvođača BIG, izvrsna je vrtna igračka za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Prekrasan pješčanik u obliku ružičaste školjke ima dva samostalna dijela, koja možete napuniti vodom ili pijeskom, tako da ćete djeci, osim pješčanika, priuštiti i bazen. Svaki dio pješčanika ima zapremninu 100 L, primjerenu za 100 kg pijeska ili 100 litara vode. Dimenzije dvodijelnog pješčanika u rastavljenom položaju iznose 88*88*20 cm.

Djeca će se igrom u pješčaniku zabavljati satima. Svi rubovi pješčanika su zaobljeni, tako da se djeca za vrijeme igre ne mogu ozlijediti. Njemački proizvođač BIG misli i na praktičnost igračaka i u slučaju da pješčanik preko zime želite pospremiti unutra, možete ga jednostavno obrisati vlažnom krpom i biti će čist - spreman za skladištenje. Dječji pješčanik Školjka BIG zaštićen je UV stabilizatorom, tako da igračka tijekom godina neće izgubiti svoje divne boje, čak ni ako se prži na suncu.

Kolica na povlačenje od šećerne trske Bio Sugar Cane Beach Cart Smoby s kanticom iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirana od 18 mjes

Kolica na povlačenje od šećerne trske Beach Cart, francuskog proizvođača Smoby, savršen je poklon za svu djecu od 18. mjeseca starosti. Prekrasna kolica proizvedena su u nježno plavo narančastoj kombinaciji boja sa slikom morskog svijeta. Dječaci i djevojčice će se igrati sa 5-djelnim setom, u kojem se nalazi kantica, lopatica, grablje, modlica u obliku jedrilice i sito za presijavanje pijeska. Cjelokupan set igračaka proizveden je od šećerne trske, zato se može 100% reciklirati, materijal se sastoji od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzo rastuće šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš.

Toranj od šećerne trske Bio Sugar Cane Magic Tower Smoby 40 cm 6 šalica - iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirani od 12 mjes

Toranj za slaganje od šećerne trske Bio Magic Tower kao stvoren je za sve dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Ova izvrsna igračka sastoji se od 6 šarenih šalica, koje jedna drugoj savršeno pristaju, od najveće do najmanje. Šalice za slaganje ukrašene su prekrasnim prirodnim uzorcima, među kojima su sunce, oblaci, bubamara, leptiri, zvijezde i mjesec. Zahvaljujući korištenom materijali pri proizvodnji, toranj se može 100% reciklirati, njegov materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzo rastuće šećerne trske, koja ne ugrožava okoliš. Visina složenog tornja iznosi 40 cm. Igračke proizvedene od biljnih izvora jednako su kvalitetne i izdržljive i imaju jednako tako nježnu površinu kao igračke od plastike, proizvedene od nafte, tako da razliku nećete ni primijetiti. 

Jedrilica od šećerne trske Bio Sugar Cane Sailing Boat Smoby iz kolekcije Smoby Green 100% reciklirana od 12 mjes

Jedrilica Sailing Boat iz radionice francuskog dizajnera Smoby, izrađena je od prvoklasne šećerne trske i razveseliti će svu djecu od 12. mjeseca starosti nadalje. Plavo bijela jedrilica s propelerom na stražnjem kraju može se pohvaliti autentičnim francuskim dizajnom i vrhunskom kvalitetom. Zahvaljujući materijalu koji je korišten prilikom proizvodnje, igračka je 100% reciklirana, njen materijal izrađen je od 90% organskih sastojaka, dobivenih od brzo rastuće šećerne trske, zbog čega ne šteti okolišu. Na prednjem djelu brodić ima prikladan otvor, za koji možete zavezati špagu te djeca mogu vući brodić za sobom. Francuski Smoby nastoji zaštititi okoliš, tako da se možete veseliti proizvodu u modernom pakiranju od čvrstog kartona.

Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu različitih dobnih skupina. Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenjivanje kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike te marke. Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih dječjih igračaka. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije88*88*20 cm
Ukupna visina20 cm
UV filtarDa
Težina2,1 kg
Volumen L100 kg sand or 100 liter water
Bilješka2 x
Bojaružičasta
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.