Set pješčanik Sandy BIG s čvrstom navlakom i higijenski pijesak za pješčanik od 12 mjes

Opis proizvoda

Set pješčanika Sandy BIG s navlakomhigijenski pijesak za pješčanike moderan je i zabavan set igračaka za dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti, s kojim će se zabavljati i također naučiti nešto novo. Set igračaka od sada je dostupan po akcijskoj cijeni, zahvaljujući čemu ćete uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke u setu jedna drugoj izvrsno pristaju, izrađene su od kvalitetnih materijala i lijepo će krasiti svako dvorište ili vrt. Igračke priznatih marki BIG Smoby zabavljati će svu djecu dugi niz godina.

Pješčanik s vodenim kanalom Sandy BIG s navlakom zapremnina 239 litara 138*138 cm zeleni od 12 mjes

Pješčanik Sandy marke BIG jedan je od najomiljenijih igračaka te vrste. Pješčanik njemačkog proizvođača BIG, primjeren je za 383 kg pijeska i opremljen navlakom koja ga štiti od nečistoća. Pješčanik zelene boje ima oblik klasičnog četverokuta, vanjskih dimenzija 138*138*27 cm, unutarnje dimenzije iznose 100*100 cm. Pješčanik je primjeren za djecu od 12. mjeseca starosti i praktičnog je dizajna tako da se sastavlja u samo nekoliko sekundi. U slučaju da ga želite premjestiti na drugo mjesto, jednostavno ga ponovno brzo složite. Dio paketa je i sklopiva navlaka, na kojoj su utisnute staze, tako da se djeca u pješčaniku mogu igrati i s autićima. U slučaju da u kanaliće natočite vodu, služiti će za plovidbu brodića. Navlaka je za pješčanike izuzetno bitna jer sprječava da u njega uđu životinje ili nečistoće iz okoliša.

Djeca će se igrom u pješčaniku zabavljati satima. Svi rubovi pješčanika su zaobljeni, tako da se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Njemački proizvođač BIG mislio je i na praktičnost igračke, u slučaju da pješčanik želite pospremiti za vrijeme zime, jednostavno ga sklopite i obrišete vlažnom krpom te je čist i spreman za skladištenje. Pješčanik Sandy BIG zaštićen je UV stabilizatorom, tako da igračka kroz godine neće izgubiti prekrasne boje, niti će ju spržiti sunce. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim ustanovama koje se bave kvalitetom proizvoda. Pješčanik je izrađen od kvalitetne i stabilne plastike. Marka BIG za proizvode jamči čak 3-godišnjom garancijom.

Higijenski pijesak Smoby za pješčanike 15 kg od 24 mjes

Smoby pijesak za pješčanike nježan je certificirani pijesak za pješčanike, primjeren za igru male djece. Pijesak za pješčanike pročišćen je i siguran. Posebni pijesak za pješčanike primjeren je za gradnju dvoraca i razne igre. Količina pijeska u pješčaniku iznosi 15 kg. Paket higijenskog pijeska primjeren je za svu djecu od 2. godine starosti. S njim ćete biti sigurni da je dječji pješčanik odmah spreman za uporabu, ujedno ćete biti sigurni da je pijesak higijenski neupitan.

BIG je ugledni njemački proizvođač s vodećim svjetskim položajem po izradi visoko kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Njegov simbol je bivol, koji odražava značajne karakteristike kao što su: snaga, robusnost i izdržljivost, istovremeno su to karakteristike svih dječjih igračaka BIG. Smoby je francuska marka dječjih igračaka koja jamči sigurnost i izdržljivost proizvoda, izrađenih prema europskim standardima. Marka Smoby jednako tako jamči moderan francuski dizajn igračaka. Ako želite najbolje za svoju djecu, birajte marku Smoby koja također ima certifikat kvalitete i provjerena je kroz godine postojanja.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije138*138*27 cm
Ukupna visina27 cm
Dimenzije pakiranja117*60*41 cm
Ukupna dužina138 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,8 kg
Volumen L239 l
Bilješka383 kg sand
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.