Set pješčanik Sandy BIG sa čvrstom navlakom i vodena staza Aquaplay LockBox u kovčegu, od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Set pješčanika Sandy BIG s navlakomvodene staze Lock Box u kovčegu moderan je i zabavan set igračaka za dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti, s kojim će se zabavljati i također naučiti nešto novo. Set igračaka od sada je dostupan po akcijskoj cijeni, zahvaljujući čemu ćete uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke u setu jedna drugoj izvrsno pristaju, izrađene su od kvalitetnih materijala i lijepo će krasiti svako dvorište ili vrt. Igračke priznatih marki BIG AquaPlay zabavljati će svu djecu dugi niz godina.

Pješčanik s vodenim kanalom Sandy BIG s navlakom zapremnina 239 litara 138*138 cm zeleni od 12 mjes

Pješčanik Sandy marke BIG jedan je od najomiljenijih igračaka te vrste. Pješčanik njemačkog proizvođača BIG, primjeren je za 383 kg pijeska i opremljen navlakom koja ga štiti od nečistoća. Pješčanik zelene boje ima oblik klasičnog četverokuta, vanjskih dimenzija 138*138*27 cm, unutarnje dimenzije iznose 100*100 cm. Pješčanik je primjeren za djecu od 12. mjeseca starosti i praktičnog je dizajna tako da se sastavlja u samo nekoliko sekundi. U slučaju da ga želite premjestiti na drugo mjesto, jednostavno ga ponovno brzo složite. Dio paketa je i sklopiva navlaka, na kojoj su utisnute staze, tako da se djeca u pješčaniku mogu igrati i s autićima. U slučaju da u kanaliće natočite vodu, služiti će za plovidbu brodića. Navlaka je za pješčanike izuzetno bitna jer sprječava da u njega uđu životinje ili nečistoće iz okoliša.

Djeca će se igrom u pješčaniku zabavljati satima. Svi rubovi pješčanika su zaobljeni, tako da se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Njemački proizvođač BIG mislio je i na praktičnost igračke, u slučaju da pješčanik želite pospremiti za vrijeme zime, jednostavno ga sklopite i obrišete vlažnom krpom te je čist i spreman za skladištenje. Pješčanik Sandy BIG zaštićen je UV stabilizatorom, tako da igračka kroz godine neće izgubiti prekrasne boje, niti će ju spržiti sunce. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim ustanovama koje se bave kvalitetom proizvoda. Pješčanik je izrađen od kvalitetne i stabilne plastike. Marka BIG za proizvode jamči čak 3-godišnjom garancijom.

Vodena staza Aquaplay Lock Box u kutiji s vodenkonjem Wilmom i branom s vodenom crpkom od 3 godine

Vodena staza Lock Box zabavna je vodena igračka za djecu od 3. do 7. godine starosti. Dječji vodeni sustav možete praktično pospremiti u kovčeg te ga djeca mogu ponijeti bilo gdje sa sobom. Vodeni sustav za igru sadrži vodenu pumpu i branu, pristanište s dizalicom, teretni brod, autić i vodenicu. Djeca će s vodenom stazom AquaPlay naučiti fizička načela vode.

  • edukativna igra s vodom 
  • dimenzije 85*65*22 cm 
  • vodenica 
  • vodena pumpa 
  • kornjača Wilma 
  • dizalica, teretni brod, autić 
  • kvalitetni spojevi od gume 
  • ekološka izdržljiva plastika 
  • mogućnost proširenja uz pomoć dodataka, priključaka i dodatnih spojeva

BIG je ugledni njemački proizvođač s vodećim svjetskim položajem po izradi visoko kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Njegov simbol je bivol, koji odražava značajne karakteristike kao što su: snaga, robusnost i izdržljivost, istovremeno su to karakteristike svih dječjih igračaka BIG. Aquaplay je vrhunski evropski proizvođač posebnih vodenih igračaka, u obliku vodenih kanala. Vodene igre AquaPlay osmišljene su u Švedskoj i izrađene u Njemačkoj. AquaPlay je originalan vodeni sustav za igru, švedskog porijekla. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije138*138*27 cm
Ukupna visina27 cm
Dimenzije pakiranja117*60*41 cm
Ukupna dužina138 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,8 kg
Nosivost383 kg
Volumen L239 l
Bilješka383 kg sand
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.