Set pješčanik Leptir Smoby s vodenim mlazom i ljuljačka visine 120 cm s metalnom konstrukcijom, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set igračaka pješčanik Leptir s fontanomljuljačka s metalnom konstrukcijom omiljen je set igračaka, primjeren za dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, tako da ćete kupovinom ovih prvoklasnih igračaka izuzetno uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju, izrađene su od kvalitetnih materijala i predstavljaju prekrasan dodatak za svaki vrt. Igračke marke Smoby su izdržljive, njihova površina zaštićena je anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati žive i prekrasne boje i nakon više godina uporabe.

Pješčanik Leptir Smoby s fontanom zapremnina 2*95 litara 167*111 cm zeleni od 24 mjes

Smoby dječji pješčanik u obliku leptira osmišljen je u prekrasnim nijansama proljetne zelene boje. Savršeno će pristajati svakom vrtu ili dvorištu. Dječji pješčanik sastoji se od dva dijela, pri čemu jedno krilo pješčanika možete koristiti za vodukao bazen i drugu kao pješčanik za pijesak. Navečer možete vodu iz pješčanika istočiti van i s jednim krilom prekriti drugo, koje sadrži pijesak. Set 2 dijela pješčanika opremljen je i fontanom. Na jednostavan način ga spojite na vrtno crijevo i kroz mali otvor prskati će voda. Djeci će se svidjeti fontana, zato se za vrijeme ljeta, tijekom vrućih dana, mogu igrati u bazenu i brčkati ili pak satima graditi dvorce od pijeska. Između dva krila je mala klupica za sjedenje.

Cjelokupna dužina raširenog pješčanika za djecu iznosi 167 cmDječji pješčanik primjeren je za djecu od 2. godine starosti. Smoby dječji pješčanik izrađen je u Francuskoj sa francuskim šarmom i elegancijom. Izrađen je od kvalitetnog i izdržljivog plastičnog materijala, istovremeno nježnog na dodir. Rubovi bazena su nježni i zaobljeni, što jamči visoku sigurnost za vrijeme igre. Dječji pješčanik izrađen je od izdržljive plastike. na dnu pješčanika su otvorit za brže ispuštanje vode. Dimenzije dječjeg pješčanika Smoby iznose 167*111*18 cm. Izrađen je u obliku leptira, Smoby proizvodi kvalitetne proizvode europske kvalitete.

Ljuljačka Portique Smoby s metalnom konstrukcijom visina 120 cm od 6 mjes

Smoby Portique Plus je ljuljačka za najmlađu djecu od 6. mjeseca starosti, koja ima stabilnu metalnu konstrukciju i zeleno narančastu kombinaciju boja. Udobna je ljuljačka za djecu čvrstog i masivnog dizajna. Dječja ljuljačka ima ergonomski oblikovanu i udobnu sjedalicu, kako se djeca ni nakon dužeg sjedenja ne bi umorila. Sigurnost ljuljačke zajamčena je sa sigurnom sjedalicom. Za vrijeme ljuljanja djeca se oslanjaju na visoke držače sa svih strana. Ljuljačka za djecu sadrži anti UV filter, zato će boje na plastičnim dijelovima ostati postojane dugi niz godina. Dimenzije dječje ljuljačke s metalnom konstrukcijom iznose 120*124*12 cm, ukupna visina je 120 cm. Plastika je čvrsta i izdržljiva istovremeno pak glatka na dodir malih dječjih ručica. Ljuljačka djetetu neće dosaditi kroz cijelo djetinjstvo.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije167*111*18 cm
Ukupna visina18 cm
Dimenzije pakiranja120*100*180 cm
Ukupna dužina167 m
UV filtarDa
Težina4,45 kg
Volumen L95 l / 175 kg ( 2*95 L)
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.