Set penjalica Multiactivity Climbing Tower Smoby s trima zidovima za penjanje s toboganom i kućica Prijatelja s prednjim vrtom i kuhinjom, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set penjalica Multiactivity Climbing Tower s toboganom i 3 zida za penjanje te kućice Prijatelja s prednjim vrtom i kuhinjom moderan je set igračaka, koji će pouzdano zabavljati dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Ovaj je izuzetan set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, tako da ćete s njim uštedjeti više nego kupovinom igračaka pojedinačno. Igračke francuske marke Smoby jedna drugoj lijepo pristaju i izrađene su od kvalitetnih materijala. Djecu čeka i ugodno iznenađenje, elektronička kuhinja koju mogu postaviti i u kućicu te će se još više zabavljati pri igri majstora kuhinje. Kućica nudi i mogućnost postavljanja stolića i klupa s unutrašnje i vanjske strane kućice. 

Penjalica Multiactivity Climbing Tower Smoby s trima zidovima za penjanje i toboganom od 150 cm s UV filtrom, od 2 godine

Dječja penjalica Multiactivity Climbing Tower, priznatog francuskog proizvođača Smoby, predstavlja moderan vrtni toranj za penjanje koji će osvojiti svu djecu od 2. godine starosti. Ovaj izvrsni centar za penjanje nudi čak 3 zida za penjanjeljestve s platformomtobogan, s kojima će se dječaci i djevojčice zabavljati godinama. Kombinacija crvenezelenesive boje izvrsno će obogatiti vaš vrt, a zahvaljujući anti UV filteru svoje će žive boje očuvati i nakon više godina uporabe. Kvalitetna i izdržljiva dvostruka stjenka ističe se svojom izdržljivošću i čvrstoćom. 

Karakteristike 

  • originalni sportski zabavni centar 
  • višenamjenska uporaba 
  • nudi tobogan, 3 zida za penjanje i ljestve 
  • primjereno od 2. godine 
  • tobogan dužine 150 cm 
  • dvostruka stjenka za veću sigurnost, stabilnost i čvrstoću 
  • od izdržljive plastike 
  • djeca imaju mnoštvo mogućnosti za razne pothvate 
  • poseban anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • kvalitetan francuski proizvod

Kućica Prijatelja Smoby s prednjim vrtom i UV filtrom

Dječja kućica Prijatelja prekrasna je i prostrana dječja kućica, u kojoj će se moći igrati više djece zajednood 3. godine starosti nadalje. Osmišljena je u prekrasno nježnoj kremnarančastoj zelenoj boji, koje upotpunjuje pastelna smeđe-siva, koja dodatno naglašava zanimljive detalje. Plastika dječje kućice baršunasta je i ugodna na dodir. Dvostruki zidovi kućice jamče sigurnostčvrstoću i stabilnost, također i na visini od 172 cm. Tlocrt cjelokupne kućice iznosi 221*157 cm, ispred glavnog ulaza nalazi se mali vrt s teglicama za cvijeće. U teglice možete posaditi cvijeće, djeca će ga moći zalijevati i zapažati njegov rast i cvat. Ova izvrsna kućica Smoby Friends House savršeno će pristajati vašem vrtu ili dvorištu.

Stražnjii ulaz kućice za djecu sastoji se od dva dijela s mrežom, koji se otvaraju. Veliki prozor kućice jamči dovoljno sviježeg zraka i sjene čak i za vrijeme najvrućih dana. Žaluzine se otvaraju. Na vratima kućice je elektroničko zvono, koje svira prekrasnu melodiju, na vratima je i poštanski sandučić. Stolić s klupama možete koristiti i na vanjskoj strani kućice ili pak u unutrašnjosti kao kutak za jelo. Površina dječje kućice ima anti UV filter, koji štiti boje kućice od blijeđenja, zato će ostati prekrasne i žive još dugo godina. 

Restoran s kuhinjom Food Corner Smoby obostrani s terminalom za plaćanje i aparatom za piće te 29 dodataka

Restoran s kuhinjom Food Corner, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan izbor za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja žele voditi vlastiti restoran. Višenamjenski restoran izrađen je od čvrste i izdržljive plastike i može se pohvaliti bezvremenskim dizajnom u kombinaciji sive i bijele boje. Malim kuharima i gostima omogućava pristup sa svih strana, dijeli se na restoran i kuhinjski dio. Sastoji se od bogatog seta od 29 dodataka, među kojima su hamburger, koji će djeca sama naučiti sastaviti, tavica s funkcijom okretanja, pribor, tanjur, čaše, bočica s kečapom i majonezom, pladanj, veće vilice, lopatica i nož, pomfrit, friteza, palačinka, čitač kartica, kartica za plaćanje i potvrda o kupovini.

Kuhinjski dio opremljen je hladnjakom, štednjakom s rotirajućim gumbima, sudoperom s pipom, aparatom za kavu i fritezom, u kojoj će mali majstori kuhinje pripremiti ukusne pržene krumpiriće. Za vrijeme kuhanja mogu se osloniti na dovoljno prostora za pohranu - mogu spremiti sve dodatke s kojima rade u praktične ladice i na police i objesiti kuhinjska pomagala na vješalice. Iznad aparata za kavu nalazi se replika kalkulatora, koja služi za računanje cijene narudžbe. Restoran je opremljen s višim pultom, gdje će gosti preuzeti svoju narudžbu, moći će se poslužiti i pićem iz automata, u koji će staviti pripremljenu čašu.

Ispod automata je terminal za narudžbe, uz pomoć kojeg će dječaci i djevojčice birati iz dnevne ponude jela i pića. Za vrijeme plaćanja mogu se osloniti na karticu za plaćanje, koju će staviti u terminal za plaćanje, a s druge strane će izaći račun. U jelu mogu uživati na bočnom dijelu, na produženom dijelu kuhinjskog pulta. Direktno ispod njega nalazi se i koš za smeće, gdje će baciti smeće. Na prednjem dijelu restorana naznačeno je radno vrijeme na dnu, stražnji zid ukrašen je prekrasnim kuhinjskim motivom. Ukupne dimenzije restorana s kuhinjom su 63*39*96 cm, visina radne površine iznosi 49 cm.

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby dječjim igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije230*143*140 cm
Ukupna visina140 cm
Dimenzije pakiranja150*60*66 cm
Ukupna dužina230 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina29,2 kg / 33,4 kg
Nosivost100 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.