Set penjalica Multiactivity Climbing Tower za penjanje s toboganom Smoby i stol s dvama stolcima

Opis proizvoda

Set penjalice Multiactivity Climbing Tower s toboganom i zidovima za penjanje te stol s dvije stolice KidChair vrhunski je set igračaka za dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, tako da ćete uštedjeti više nego kupovinom igračaka pojedinačno. Igračke u setu francuskog proizvođača Smoby izrađene su od kvalitetnih materijala, a s njima će se zabavljati i više djece zajedno, braća i sestre te prijatelji. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom i lijepo će ukrasiti svaki vrt. 

Penjalica Multiactivity Climbing Tower Smoby s trima zidovima za penjanje i toboganom od 150 cm s UV filtrom, od 2 godine

Dječja penjalica Multiactivity Climbing Tower, priznatog francuskog proizvođača Smoby, predstavlja moderan vrtni toranj za penjanje koji će osvojiti svu djecu od 2. godine starosti. Ovaj izvrsni centar za penjanje nudi čak 3 zida za penjanjeljestve s platformomtobogan, s kojima će se dječaci i djevojčice zabavljati godinama. Kombinacija crvenezelenesive boje izvrsno će obogatiti vaš vrt, a zahvaljujući anti UV filteru svoje će žive boje očuvati i nakon više godina uporabe. Kvalitetna i izdržljiva dvostruka stjenka ističe se svojom izdržljivošću i čvrstoćom. 

Karakteristike 

  • originalni sportski zabavni centar 
  • višenamjenska uporaba 
  • nudi tobogan, 3 zida za penjanje i ljestve 
  • primjereno od 2. godine 
  • tobogan dužine 150 cm 
  • dvostruka stjenka za veću sigurnost, stabilnost i čvrstoću 
  • od izdržljive plastike 
  • djeca imaju mnoštvo mogućnosti za razne pothvate 
  • poseban anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • kvalitetan francuski proizvod

Stolić za djecu Kid Furniture Table Green Smoby zeleni s UV filterom od 18 mjes

Stol za djecu Kid Furniture Table Green moderan je i originalan vrtni dodatak, francuskog proizvođača Smoby, primjeren za svu djecu već od 18. mjeseca starosti. Stol je zeleno-bijele kombinacije boja i svoje žive boje očuvati će i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji će spriječiti blijeđenje boja. Za stolom može udobno sjediti čak 4 djece, koja mogu za njim uživati u obroku sa svojom braćom i sestrama te prijateljima na vrtu ili u unutarnjim prostorima. Izvrstan je dodatak za dječje kućice Smoby i drugi namještaj iz kolekcije Kid Furniture.

Stol je izrađen od prvoklasne plastike, njegove noge su proizvedene s posebnom tehnologijom Blow Molding koja igračkama Smoby daje najvišu čvrstoću i izdržljivost. Stol je stabilan, njegove robusne nožice prilagođene su i unutarnjim prostorima. Zaobljeni rubovi jamče djeci sigurnost, površina stola je nježna i baršunasta na dodir. Visina stola iznosi 45 cm, tako da će ga doseći čak i mala djeca. Dimenzije stola iznose 76*52*45 cm, njegova težina je 3,5 kg. Praktični stol možete bez problema pomaknuti gdje god vam je potreban, brzo se sastavlja. 

Stolica za djecu Kid Furniture Chair Blue Smoby plava s UV filterom, nosivost 50 kg, visina sjedalice 27 cm od 18 mjes

Stolica za djecu Kid Furniture Chair Blue, francuskog proizvođača, u prekrasnoj plavo bijeloj kombinaciji boja predstavlja izuzetan poklon za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Stolica je proizvedena od kvalitetne i izdržljive plastike, njena površina zaštićena je anti UV filterom, zato boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. Sjedalica stolice je na visini od 27 cm, ukupna visina iznosi 50 cm. Raspolaže nosivošću do 50 kg, zahvaljujući naslonu djeca će naučiti samostalno sjediti u pravilnom položaju. Stolicu ćete koristiti cijelu godinu - u unutrašnjim i vanjskim prostorima, za vrijeme praznika i susreta, na njoj mogu jesti, listati knjige i odmarati. 

Stolica za djecu Kid Furniture Chair Grey Smoby siva s UV filterom, nosivost 50 kg, visina sjedalice 27 cm od 18 mjes

Stolica za djecu Kid Furniture Chair Grey, francuskog proizvođača u prekrasnoj sivo bijeloj kombinaciji boja predstavlja izvrstan poklon za djecu od 18. mjeseca starosti. Stolica je proizvedena od kvalitetne i izdržljive plastike, njena površina zaštićena je anti UV filterom, zato boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. Sjedalica stolice je na visini od 27 cm, ukupna visina iznosi 50 cm. Može se pohvaliti visokom nosivošću do čak 50 kg, zahvaljujući naslonu djeca će se naučiti samostalno sjediti u pravilnom položaju. Stolicu ćete koristiti cijelu godinu - u unutarnjim i vanjskim prostorima, za vrijeme praznika i susreta, na njoj mogu jesti, listati knjige i odmarati.

Po želji možete odabrati i druge boje stola i stolica. Svoje želje zapišite u bilješke tijekom procesa naručivanja. Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije230*143*140 cm
Ukupna visina140 cm
Dimenzije pakiranja150*60*66 cm
Ukupna dužina230 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina29,2 kg / 33,4 kg
Nosivost100 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.