Set penjalica Multiactivity Climbing Tower Smoby s trima zidovima za penjanje s toboganom i obostrana klackalica Pas na poklon, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set penjalica Multiactivity Climbing Tower s toboganom i 3 zida za penjanje obostrana ljuljačka Pas s fontanom na poklon izvrstan je set igračaka za djecu od 2. godine starosti, koja se vole igrati na sviježem zraku. Set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, tako da ćete kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju, izrađene su od kvalitetnih materijala i lijepo će ukrasiti svako dvorište ili vrt. Igračke u setu marke Smoby jamče realistični francuski dizajn i kvalitetu. 

Penjalica Multiactivity Climbing Tower Smoby s trima zidovima za penjanje i toboganom od 150 cm s UV filtrom, od 2 godine

Dječja penjalica Multiactivity Climbing Tower, priznatog francuskog proizvođača Smoby, predstavlja moderan vrtni toranj za penjanje koji će osvojiti svu djecu od 2. godine starosti. Ovaj izvrsni centar za penjanje nudi čak 3 zida za penjanjeljestve s platformomtobogan, s kojima će se dječaci i djevojčice zabavljati godinama. Kombinacija crvenezelenesive boje izvrsno će obogatiti vaš vrt, a zahvaljujući anti UV filteru svoje će žive boje očuvati i nakon više godina uporabe. Kvalitetna i izdržljiva dvostruka stjenka ističe se svojom izdržljivošću i čvrstoćom. 

Karakteristike 

  • originalni sportski zabavni centar 
  • višenamjenska uporaba 
  • nudi tobogan, 3 zida za penjanje i ljestve 
  • primjereno od 2. godine 
  • tobogan dužine 150 cm 
  • dvostruka stjenka za veću sigurnost, stabilnost i čvrstoću 
  • od izdržljive plastike 
  • djeca imaju mnoštvo mogućnosti za razne pothvate 
  • poseban anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • kvalitetan francuski proizvod

Ljuljačka obostrana Green Dogs Rocker Smoby zeleni psić s UV filtrom, od 18 mjes

Dječja obostrana ljuljačka Green Dogs, priznatog francuskog proizvođača Smoby, primjerena je za dječake i djevojčice od 18 mjeseca starosti. Dizajnirana je u prekrasnoj pastelno zelenoj boji koja će, zahvaljujući anti UV filteru, očuvati svoj originalan izgled i nakon više godina uporabe. Obostrana ljuljačka izrađena je u obliku dva psića, između kojih se nalazi nogometna lopta. Ljuljačka djeci nudi čak 3 mjeseca za sjedenje - dva mjesta na psićima i jedno na sredini klackalica. Ergonomske sjedalice oblikovane su tako da djeca mogu udobno sjediti i ne umoriti se niti nakon duže igre. 

Kvalitetan je plastični proizvod od izdržljive, čvrste i istovremeno nježne umjetne mase, baršunaste na dodir. Stabilna i izdržljiva konstrukcija ljuljačke, zajedno s kvalitetnim držačima, djeci će zajamčiti sigurnost. Dimenzije ljuljačke iznose 115*50*51 cm, ukupna dužina iznosi 115 cm, visina 51 cm. Obostrana ljuljačka izuzetno je skladnih dimenzija, moći ćete ju prenositi bilo gdje se djeca žele igrati, njena nosivost iznosi 50 kg.

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby dječjim igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije230*143*140 cm
Ukupna visina140 cm
Dimenzije pakiranja150*60*66 cm
Ukupna dužina230 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina29,2 kg / 33,4 kg
Nosivost100 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.