Set penjalica Adventure Car Smoby s toboganom i ljuljačka visine 120 cm s metalnom konstrukcijom, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set penjalice Adventure Car s toboganomljuljačke s metalnom konstrukcijom najnoviji je set igračaka za djecu od 2. godine starosti, zahvaljujući kojem će doživjeti mnoštvo veselih trenutaka. Povoljan set igračaka po akcijskoj cijeni djecu će iznenaditi svojom kvalitetom i šarolikošću, a roditelji će kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju, a jednako tako će pristajati vašem vrtu ili dvorištu. Iznenadite svoju djecu uistinu originalnim setom igračaka, francuskog dizajna marke Smoby

Penjalica auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pješčanikom i toboganom od 150 cm s UV filtrom od 18 mjeseci

Penjalica Adventure Car kvalitetna je igračka za penjanje u obliku auta, koja krije mnoštvo zabavnih elemenata za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Penjalica francuskog proizvođača Smoby ima ugrađen volan s trubom, ključ za paljenje, a sa strane su i 4 kotača, zahvaljujući čemu izgleda kao pravi auto. Kombinacija bijele, zelene, crvene i sive boje prekrasno pristaju svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na stražnjem djelu. Klizna površina iznosi 150 cm. 

Ispod haube automobila krije se pješčanik, s kojim će se djeca zabavljati satima. Djeca se mogu provlačiti i kroz velike stražnje kotače, što je još jedna omiljena dječja igra. Penjalica s dvostrukim stjenkama izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Sadrži anti UV filter, koji sprječava blijeđenje boja, zato će ostati prekrasno žive i nakon više godina, prkosi lošim vremenskim uvjetima. Težina penjalice iznosi 18,5 kg, zbog čega stoji čvrsto i stabilno. 

Djeca se mogu osloniti na izdržljivu konstrukciju, koju su dizajnirali francuski stručnjaci. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kontrolna ploča auta ima volan koji se okreće, s trubom i ključem za paljenje. Sjedalica autića ergonomski je oblikovana za maksimalnu udobnost. Dimenzije penjalice iznose 233*68*91 cm, ukupna visina iznosi 91 cm i dužina 233 cm. Nosivost ove prostrane penjalice iznosi čak 150 kg (3 djece po 50 kg). 

Ljuljačka Portique Smoby s metalnom konstrukcijom visina 120 cm od 6 mjes

Smoby Portique Plus je ljuljačka za najmlađu djecu od 6. mjeseca starosti, koja ima stabilnu metalnu konstrukciju i zeleno narančastu kombinaciju boja. Udobna je ljuljačka za djecu čvrstog i masivnog dizajna. Dječja ljuljačka ima ergonomski oblikovanu i udobnu sjedalicu, kako se djeca ni nakon dužeg sjedenja ne bi umorila. Sigurnost ljuljačke zajamčena je sa sigurnom sjedalicom. Za vrijeme ljuljanja djeca se oslanjaju na visoke držače sa svih strana. Ljuljačka za djecu sadrži anti UV filter, zato će boje na plastičnim dijelovima ostati postojane dugi niz godina. Dimenzije dječje ljuljačke s metalnom konstrukcijom iznose 120*124*12 cm, ukupna visina je 120 cm. Plastika je čvrsta i izdržljiva istovremeno pak glatka na dodir malih dječjih ručica. Ljuljačka djetetu neće dosaditi kroz cijelo djetinjstvo. 

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije233*68*91 cm
Ukupna visina91 cm
Dimenzije pakiranja120*40*74 cm
Ukupna dužina233 cm
Dužina klizne plohe150 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,5 kg / 18,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.