Set penjalica Adventure Car Smoby s pješčanikom i toboganom te ljuljačka s metalnom konstrukcijom, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set penjalice Adventure Car s toboganomljuljačke Portique moderan je set igračaka za dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Cjenovno povoljan set razveseliti će vas svojom sniženom cijenom, tako da ćete s njim uštedjeti više nego kupovinom igračaka pojedinačno. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju i na vašem će vrtu stvoriti prekrasan dječji centar. Igračke u setu mogu se pohvaliti pravim francuskim dizajnom, a vaša djeca će se s njima igrati godinama. 

Penjalica auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pješčanikom i toboganom od 150 cm s UV filtrom od 18 mjeseci

Penjalica Adventure Car kvalitetna je igračka za penjanje u obliku auta, koja krije mnoštvo zabavnih elemenata za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Penjalica francuskog proizvođača Smoby ima ugrađen volan s trubom, ključ za paljenje, a sa strane su i 4 kotača, zahvaljujući čemu izgleda kao pravi auto. Kombinacija bijele, zelene, crvene i sive boje prekrasno pristaju svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na stražnjem djelu. Klizna površina iznosi 150 cm. 

Ispod haube automobila krije se pješčanik, s kojim će se djeca zabavljati satima. Djeca se mogu provlačiti i kroz velike stražnje kotače, što je još jedna omiljena dječja igra. Penjalica s dvostrukim stjenkama izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Sadrži anti UV filter, koji sprječava blijeđenje boja, zato će ostati prekrasno žive i nakon više godina, prkosi lošim vremenskim uvjetima. Težina penjalice iznosi 18,5 kg, zbog čega stoji čvrsto i stabilno. 

Djeca se mogu osloniti na izdržljivu konstrukciju, koju su dizajnirali francuski stručnjaci. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kontrolna ploča auta ima volan koji se okreće, s trubom i ključem za paljenje. Sjedalica autića ergonomski je oblikovana za maksimalnu udobnost. Dimenzije penjalice iznose 233*68*91 cm, ukupna visina iznosi 91 cm i dužina 233 cm. Nosivost ove prostrane penjalice iznosi čak 150 kg (3 djece po 50 kg). 

Ljuljačka Portique Plus Smoby s metalnom konstrukcijom od 12 mjes

Smoby Portique Plus je ljuljačka za djecu od 12. mjeseca starosti, koja ima stabilnu metalnu konstrukciju, zeleno narančaste kombinacije boja. Dječja ljuljačka ima ergonomsko oblikovanuudobnu sjedalicu, kako se djeca niti nakon dužeg sjedenja ne bi umorila. Sigurnost ljuljačke zajamčena je sigurnom sjedalicom. Za vrijeme ljuljanja djeca će se naslanjati na visoke drške sa svih strana. Ljuljačka za djecu ima anti UV filter, zato boje na plastičnim dijelovima neće izblijedjeti još dugo godina. 

Dimenzije dječje ljuljačke s metalnom konstrukcijom iznose 164*168*180 cm, ukupna visina ljuljačke iznosi 180 cm. Plastika je čvrsta i izdržljiva, a istovremeno glatka na dodir malih dječjih ručica. Ljuljanje na dječjoj ljuljački je uzbudljivo za svako dijete, ljuljanje je najomiljenija dječja aktivnost još od malih nogu. Ljuljačka djeci neće dosaditi tijekom cijelog djetinjstva. Nosivost ljuljačke s čvrstom metalnom konstrukcijom Portique Plus iznosi 50 kg. Ovo je izvrstan dodatak za vrt ili dvorište. S dječjom ljuljačkom mališani će se jako zabavljati. 

Karakteristike 

 • kvalitetna ljuljačka za djecu 
 • s izdržljivom metalnom konstrukcijom 
 • ima uklonjiv obruč za manju djecu 
 • plastika je izdržljiva i istovremeno baršunasto nježna 
 • nosivost 50 kg 
 • visina 180 cm 
 • najmoderniji dizajn 
 • ergonomski oblik sjedalice 
 • primjerena od 12. mjeseca  
 • sadrži anti UV filter, koji štiti boje od blijeđenja 
 • kvalitetan francuski proizvod 

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu dječju maštu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije233*68*91 cm
Ukupna visina91 cm
Dimenzije pakiranja120*40*74 cm
Ukupna dužina233 cm
Dužina klizne plohe150 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,5 kg / 18,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.