Set penjalica Adventure Car Smoby s toboganom dužine 150 cm, semafor, prometni znakovi i čunjevi od 24 mjes

Opis proizvoda

U ovom izvrsnom setu igračaka naći ćete prekrasnu penjalicu Adventure Car, proizvođača Smoby, automatski semaforprometne znakoveprometne stošce proizvođača BIG. Igračke se izvrsno upotpunjuju, djeca s njima mogu složiti vlastiti prometni poligon, zajedno s penjalicom u obliku automobila. Penjalica ima i pješčanik i tobogan, tako da u sebi sjedinjuje više igara koje obožavaju djeca diljem svijeta. Ove igračke zajedno čine uistinu jedinstven set najzabavnijih igračaka, koje ne smiju nedostajati niti kod vas doma. Igračke su proizvodi europskih proizvođača SmobyBIG, koji su poznati po kvaliteti i originalnosti svojih proizvoda. Setu igračaka nećete moći odoljeti upravo zbog njegove snižene cijene, zahvaljujući kojoj ćete pridobiti 4 zabavne igračke odjednom i pri tome uštedjeti. 

Prometni poligon BIG djeca će koristiti za vrijeme igre s penjalicomtoboganom i vrtnom kućicom. Sa znakom STOP označiti će zabranu ulaza, parkiranje za autiće sa znakom parkirališta, odrediti će pješački prijelaz i glavnu cestu te sa semaforom odrediti slobodan ili zabranjen prolaz za goste. Za određivanje zabrane, pomoći će im i prometni stošci. Prometni poligon izuzetno je sredstvo za razvoj dječje mašte i za poboljšanje svake igre. 

Penjalica auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pješčanikom i toboganom od 150 cm s UV filtrom od 18 mjeseci

Penjalica Adventure Car kvalitetna je igračka za penjanje u obliku auta, koja krije mnoštvo zabavnih elemenata za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Penjalica francuskog proizvođača Smoby ima ugrađen volan s trubom, ključ za paljenje, a sa strane su i 4 kotača, zahvaljujući čemu izgleda kao pravi auto. Kombinacija bijele, zelene, crvene i sive boje prekrasno pristaju svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na stražnjem djelu. Klizna površina iznosi 150 cm. 

Ispod haube automobila krije se pješčanik, s kojim će se djeca zabavljati satima. Djeca se mogu provlačiti i kroz velike stražnje kotače, što je još jedna omiljena dječja igra. Penjalica s dvostrukim stjenkama izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Sadrži anti UV filter, koji sprječava blijeđenje boja, zato će ostati prekrasno žive i nakon više godina, prkosi lošim vremenskim uvjetima. Težina penjalice iznosi 18,5 kg, zbog čega stoji čvrsto i stabilno. 

Djeca se mogu osloniti na izdržljivu konstrukciju, koju su dizajnirali francuski stručnjaci. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kontrolna ploča auta ima volan koji se okreće, s trubom i ključem za paljenje. Sjedalica autića ergonomski je oblikovana za maksimalnu udobnost. Dimenzije penjalice iznose 233*68*91 cm, ukupna visina iznosi 91 cm i dužina 233 cm. Nosivost ove prostrane penjalice iznosi čak 150 kg (3 djece po 50 kg). 

Semafor BIG automatski crni

BIG dječjim semaforom djeca će naučiti osnove cestovnog prometa. Semafor samostalno mijenja boje svakih 30 sekundi i djeci će priuštiti mnoštvo nove i nezaboravne zabave, dok će svoju vožnju na guralici ili triciklu prilagođavati svjetlima na semaforu. Semafor ima robusnu konstrukciju kako bi izdržao neoprezno dječje rukovanje. Visina semafora iznosi 71 cm. Kako bi zajamčili još veću stabilnost semafora, donji dio možete napuniti vodom ili pijeskom, tako da se ne može prevrnuti. Dječji semafor radi na 3 AA baterije. Ako djeca nakon završetka igre zaborave isključiti semafor, on će se, zahvaljujući uštedi energije, samostalno ugasiti nakon jednog sata.

Prometni stošci BIG 4 komada od 12 mjeseci

4 dječja prometna stošca u setu BIG izrađeni su u autentičnoj crveno-bijeloj kombinaciji boja i djeci će priuštiti mnoštvo zabave pri vožnji na guralici. Prometne stošce BIG djeca mogu obilaziti te tako poboljšavaju svoje motoričke sposobnosti. Prometni stošci služiti će kao policijske zapreke, za obilaženje prepreka ili pak vožnju oko čunjeva kao dio "vozačkog ispita" za guralicu. Veliki stošci visoki su 26 cm i izrađeni od fleksibilne plastike, tako da će izdržati mnoštvo udaraca bez oštećenja. 

Smoby je francuski proizvođač koji se već godinama može pohvaliti izradom kvalitetnih i originalnih plastičnih igračaka. BIG je vrhunski proizvođač iz Njemačke, koji prilikom izrade igračaka koristi zdravlju neškodljive i najkvalitetnije materijale. Igračke BIG imaju zajamčeno nadstandardno 3-godišnje jamstvo i opremljene su s UV stabilizatorima, baš ako i kućica i penjalica Smoby. Igračke Smoby i BIG ispunjavaju i najstrože europske sigurnosne standarde. Igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna za vrijeme igre. Plastika igračaka u setu nježna je za dječje ručice te baršunasta na dodir. Priuštite svojoj djeci ovaj jedinstveni set igračaka za vrt i osigurati ćete im sate i sate pune zabave. Penjalica i prometni poligon izrađeni su s osjećajem za detalje, od izdržljivih materijala koji su sigurni za igru najmlađe djece. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije233*68*91 cm
Ukupna visina91 cm
Dimenzije pakiranja120*40*74 cm
Ukupna dužina233 cm
Dužina klizne plohe150 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,5 kg / 18,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.