Set penjalica Adventure Car Smoby s toboganom i zelena klackalica Mačak, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

U ovom setu naći ćete najzabavnije vrtne igračke. Cjenovno povoljan set igračaka sadrži penjalicu Adventure Car s toboganom i pješčanikom te ljuljačku Mačak. Igračke u setu jedna francuskog su dizajna i djeci nude širok spektar igara. 

Penjalica auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pješčanikom i toboganom od 150 cm s UV filtrom od 18 mjeseci

Penjalica Adventure Car kvalitetna je igračka za penjanje u obliku auta, koja krije mnoštvo zabavnih elemenata za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Penjalica francuskog proizvođača Smoby ima ugrađen volan s trubom, ključ za paljenje, a sa strane su i 4 kotača, zahvaljujući čemu izgleda kao pravi auto. Kombinacija bijele, zelene, crvene i sive boje prekrasno pristaju svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na stražnjem djelu. Klizna površina iznosi 150 cm. 

Ispod haube automobila krije se pješčanik, s kojim će se djeca zabavljati satima. Djeca se mogu provlačiti i kroz velike stražnje kotače, što je još jedna omiljena dječja igra. Penjalica s dvostrukim stjenkama izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Sadrži anti UV filter, koji sprječava blijeđenje boja, zato će ostati prekrasno žive i nakon više godina, prkosi lošim vremenskim uvjetima. Težina penjalice iznosi 18,5 kg, zbog čega stoji čvrsto i stabilno. 

Djeca se mogu osloniti na izdržljivu konstrukciju, koju su dizajnirali francuski stručnjaci. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kontrolna ploča auta ima volan koji se okreće, s trubom i ključem za paljenje. Sjedalica autića ergonomski je oblikovana za maksimalnu udobnost. Dimenzije penjalice iznose 233*68*91 cm, ukupna visina iznosi 91 cm i dužina 233 cm. Nosivost ove prostrane penjalice iznosi čak 150 kg (3 djece po 50 kg). 

Ljuljačka za zemlju Mačak Smoby s ušima i drškama zelena

Ljuljačka Mačak Smoby primjerena je za djecu od 18. mjeseca starosti. Izrađena je u obliku mačke i ima udobnu, ergonomski oblikovanu sjedalicu. Dječja ljuljačka ima kompaktne dimenzije, koje iznose 78*38*35 cm. Primjerena je za unutrašnje i vanjske prostore. 

  • ljuljačka za najmlađu djecu od 18. mjeseca 
  • primjerena za kuću i vrt 
  • ergonomska sjedalica 
  • motiv mačke 
  • visina 35 cm, dužina 78 cm 
  • težina 1,4 kg 
  • kvalitetan francuski proizvod 

Igračke za djecu proizvodi su francuskog proizvođača Smoby. Penjalica i ljuljačka sadrže anti UV filter, koji štiti plastiku na igračkama od blijeđenja. Igračke će tako izgledati kao nove još dugo godina. Plastika na penjalici i ljuljački je izdržljiva i istovremeno baršunasto nježna. 

Igračke Smoby imaju zaobljene rubove, koji sprječavaju ozljede najmlađe djece. Igračke po sniženoj cijeni uljepšati će vaš vrt ili dvorište, a djeca će se s njima zabavljati satima. Mogu se spuštati po toboganu, igrati u pješčaniku, voziti, ljuljati na zabavnoj ljuljački i još mnogo drugoga. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije233*68*91 cm
Ukupna visina91 cm
Dimenzije pakiranja120*40*74 cm
Ukupna dužina233 cm
Dužina klizne plohe150 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,5 kg / 18,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.