Set penjalica Adventure Car Smoby s toboganom i kućica Sunašce Sunny sa zvoncem, kuhinjom i vrtom, od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Ako za svoju djecu tražite kvalitetu, originalnost i zabavu u jednom, na pravom ste mjestu. Cjenovno povoljan set igračaka sadrži penjalicu Adventure Car s toboganom i pješčanikom te kućicu Sunce Sunny s vrtom, kuhinjom i zvonom. Igračke u setu francuskog su porijekla i djeci nude širok spektar igara. 

Penjalica auto Adventure Car Smoby sa zvukom, pješčanikom i toboganom od 150 cm s UV filtrom od 18 mjeseci

Penjalica Adventure Car kvalitetna je igračka za penjanje u obliku auta, koja krije mnoštvo zabavnih elemenata za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Penjalica francuskog proizvođača Smoby ima ugrađen volan s trubom, ključ za paljenje, a sa strane su i 4 kotača, zahvaljujući čemu izgleda kao pravi auto. Kombinacija bijele, zelene, crvene i sive boje prekrasno pristaju svakom vrtu, dvorištu ili terasi. Poseban dodatak ovog modernog autića je tobogan na stražnjem djelu. Klizna površina iznosi 150 cm. 

Ispod haube automobila krije se pješčanik, s kojim će se djeca zabavljati satima. Djeca se mogu provlačiti i kroz velike stražnje kotače, što je još jedna omiljena dječja igra. Penjalica s dvostrukim stjenkama izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike s najmodernijom tehnologijom Blow Molding. Sadrži anti UV filter, koji sprječava blijeđenje boja, zato će ostati prekrasno žive i nakon više godina, prkosi lošim vremenskim uvjetima. Težina penjalice iznosi 18,5 kg, zbog čega stoji čvrsto i stabilno. 

Djeca se mogu osloniti na izdržljivu konstrukciju, koju su dizajnirali francuski stručnjaci. Zaobljeni rubovi djeci jamče sigurnost, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kontrolna ploča auta ima volan koji se okreće, s trubom i ključem za paljenje. Sjedalica autića ergonomski je oblikovana za maksimalnu udobnost. Dimenzije penjalice iznose 233*68*91 cm, ukupna visina iznosi 91 cm i dužina 233 cm. Nosivost ove prostrane penjalice iznosi čak 150 kg (3 djece po 50 kg). 

Kućica Sunce Sunny Smoby s električnim zvoncem, kuhinjom i vrtom

Vrtna kućica za igru Sunce Sunny vrhunska je dječja kućica iz radionica francuskih dizajnera Smoby, koja će osvojiti pažnju svih dječaka i djevojčice od 2. godine starosti. Moderna kućica djeci nudi 3 prozora i 2 žaluzine te praktična polovična vrata, zahvaljujući kojima će u kućicu uči ugodan vjetrić. Kombinacija crvene, narančaste, zelene bijele djecu će osvojiti već na prvi pogled, a svoje žive boja očuvati će nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru

Majstori kuhinje biti će oduševljeni ljetnom kuhinjom sa 17 dodataka, koja se dizajnom i bojom slaže s kućicom. Vanjska kuhinja savršeni je dodatak, zahvaljujući kojem će se djeca moći igrati kuhara, za stolom će svojim prijateljima pripremiti ukusno jelo. Sadrži i elektroničko zvono, koje će pozvoniti svaki nestrpljivo očekivani gost. Mali će vrtlari moći u potpunosti uživati ​​u praktičnom prednjem vrtu, u kojem će moći uzgajati vlastito cvijeće. Kućica za igru ima kvalitetne dvostruke zidove i izrađena je od prvoklasne plastike uz pomoć najnovije tehnologije Blow Molding, koja kućici daje značajne karakteristike - čvrstoću i izdržljivost

Francuski proizvođač Smoby djeci već desetljećima donosi prvoklasne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izvor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije233*68*91 cm
Ukupna visina91 cm
Dimenzije pakiranja120*40*76 cm
Ukupna dužina233 cm
Dužina klizne plohe150 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina16,5 kg / 18,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.