Set odjeće Romantic Dressing Room Corolle Girls za lutku veličine 28 cm 7 dodataka od 4 god

Opis proizvoda

Lutke Corolle Girls znaju se oblačiti i upoznate su s najnovijim modnim trendovima iz svih svjetskih modnih metropola. Dokaz za to je set odjeće Romantic za lutke iz kolekcije Corolle Girls, koji će svaku igru s lutkom pretvoriti u najbolje doživljaje. Cjelokupan outfit za lutku veličine 28 cm Corolle Girls sastoji se od 7 dodataka koji su u potpunosti usklađeni i lutku će pretvoriti u pravu modnu ikonu. Suknja od trapera upotpunjena je bijelom majicom s printom, za udobnost za vrijeme hodanja pobrinuti će se bijele tenisice i štucne za ples. Modni dodaci ovog outfita za lutku su i naušnice, sportska torba i četka za kosu. 

Bezvremenski set odjeće Romantic djeci će donijeti mnoštvo novih dogodovština i lijepih uspomena. U ovu prekrasnu odjeću Corolle djeca će svoju lutku moći presvlačiti kada god požele. Savršeno dorađeni detalji odjeće i prvoklasni materijali obogatiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu te također komunikacijske vještine i taktilnu percepciju. Igre zanimanja važne su u ranoj dobi jer djeca s njima, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Corolle odjeću možete prati ručno pri najvećoj temperaturi od 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. 

Francuska marka Corolle još od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjena je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents' Choise Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa te stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir i pogled. U naručje svog mališana položite najbolju lutku na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle Girls
  • 7 dodataka
  • za lutke veličine 28 cm
  • od 4. godine starosti 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Pogodno za lutku28 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.