Set kuhinja Disney Princeze Smoby sa satom i sjedalicom za hranjenje s lutkom

Opis proizvoda

Sva djeca se ponekad vole motati po kuhinji i pomagati roditeljima za vrijeme kuhanja. Set igračaka SmobyÉcoiffier osigurati će im vlastiti prostor za igru u kuhinji. Dio seta je kuhinja u motivu Disney princezalutka Petite Bebe u nježnoj žutoj boji i sjedalica za hranjenje s dodacima. Set igračaka primjeren je za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti, od sada je dostupan po sniženoj cijeni.

Kuhinja Disney Princeze Smoby sa satom i 22 dodatka

Kuhinja za djecu Disney Princeze prekrasna je ružičasta kuhinja, primjerena za sve djevojčice. S njom će se moći igrati djeca već od 3. godine starosti. Iznad radnog pulta kuhinje je sladak barokni sat. S dječjom kuhinjom moći će se igrati više djece. Na taj način će razvijati svoje komunikacijske vještine i rad u grupama. Izrađena je od kvalitetne umjetne mase, izdržljivih karakteristika. Kuhinja za djecu Smoby ukupno ima čak 22 kuhinjska dodatka, koji će igru učiniti savršenom.

Dječja kuhinja ima pećnicu s vratima koja se otvaraju. Kuhinja je obostrana, s jedne strane ima sudoper i štednjak s kutkom za jelo, na drugoj strani je ocijeđivač posuđa i mnogo prostora za odlaganje pomagala. Njih se nakon igre može jednostavno pospremiti te se neće izgubiti. Kuhinja za djecu ukrašena je motivima bajkovitih princezaPlastika kuhinje čvrsta je i izdržljiva te ugodna na dodir. Izvrsno će pristajati interijeru dječje sobe. 

Sjedalica za hranjenje Violette Baby Nurse Smoby za lutku s 2 dodatka od 18 mjeseci

Sjedalica za hranjenje Violette za lutku iz linije Baby Nurse moderan je dodatak za lutke, primjeren za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. U sjedalicu će udobno posjesti lutku veličine 42 cm. Prekrasan dizajn boja u ružičastim nijansama, u kombinaciji s francuskim dizajnom razveseliti će djecu već na prvi pogled. Visoki naslon sjedalice pobrinuti će se da lutka ne ispadne van, u sjedalici za hranjenje mamice će ih jednostavni nahraniti, za to vrijeme lutka se može zabavljati šarenim prstenima na prednjem dijelu. Na donjem dijelu djeca će naći praktičan prostor za pohranu, gdje mogu odložiti različite dodatke i pomagala za lutku, među kojima je i tanjurić u obliku srca i žlica. 

Lutka Petit Bebe Nursery Écoiffier 32 cm žuta od 18 mjeseci

Lutka Petit Bebe Nursery marke Écoiffier velika je 32 cm. Lutka je obučena u prekrasan žuti kombinezon s ružičastim ovratnik od nježnog i mekog materijala. Primjerena je za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. Ima meko tijelo i sladak izraz lica. Ima i pomične oči. Izrađena je od kvalitetnih i zdravlju neškodljivih materijala. Igra s lutkom pomaže pri razvoju kognitivnih i motoričkih sposobnosti djeteta te samostalnosti.

Francuski proizvođač Smoby koji izrađuje kvalitetne i originalne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna za dječje ručice. Plastika je baršunasta na dodir. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, Zato sve igračke Smoby ispunjavaju sve sigurnosne kriterije. Francuski proizvođač Écoiffier ugledni je proizvođač igračaka, koji se bavi izradom kvalitetnih igračaka, koje ispunjavaju stroge europske standarde. Poznat je i po svom naglasku na ekološku izradu s obzirom na životni okoliš.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije48*32*90 cm
Ukupna visina90 cm
Visina radne plohe48 cm
Dimenzije pakiranja48*16*62 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,8 kg
Bojaružová
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.

Pitanje o proizvodu

Polja sa * su obavezna