Set kuhinja Princeze Smoby obostrana s tornjevima i 19 dodataka, hranilica i kolijevka za lutku

Opis proizvoda

Set kuhinje s tornjevima Princezesjedalice za hranjenje Violettekolijevke s vrtuljkom fantastičan je set igračaka, koji je kao stvoren za sve brižne djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Igračke u setu nudimo po sniženoj cijeni, zato kupovinom nećete samo uštedjeti, nego i svojoj djeci priuštiti najbolje igračke marke Smoby. Igračke proizvođača Smoby mogu se pohvaliti jedinstvenim francuskim dizajnom i funkcionalnošću pojedinih dodataka. Pojedini dodaci dobro se slaže, jednako tako pristajati će svakoj dječjoj sobi.

Kuhinja s tornjevima Princeze Smoby obostrana, 19 dodataka

Kuhinja za djecu Disney Princeze prekrasna je ružičasta kuhinja, primjerena za sve djevojčice od 3. godine starosti. Kuhinja je visoka čak 99 cm, visina radne površine iznosi 48 cm. Dječja kuhinja s natpisom Disney Princess savršen je poklon za vašu malu princezu, koja obožava svijet crtanih filmova. Kuhinju krase dva tornja, koja podsjećaju na dvorac.

Kuhinja ukupno ima čak 19 kuhinjskih dodataka, koji će igru učiniti savršenom. To je posuđe, pribor, lonac, tanjuri, čaše i još mnogo toga. Dječja kuhinja ima pećnicu s vratima koja se otvaraju. Kuhinja je obostrana, s jedne strane ima sudoper i štednjak s kutkom za jelo, na drugoj strani je ocijeđivač posuđa i prostor za odlaganje pomagala. Kuhinja za djecu divno je ukrašena sličicama bajkovitih princeza i raznim ukrasima.

Sjedalica za hranjenje Violette Baby Nurse Smoby za lutku s 2 dodatka od 18 mjeseci

Sjedalica za hranjenje Violette za lutku iz linije Baby Nurse moderan je dodatak za lutke, primjeren za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. U sjedalicu će udobno posjesti lutku veličine 42 cm. Prekrasan dizajn boja u ružičastim nijansama, u kombinaciji s francuskim dizajnom razveseliti će djecu već na prvi pogled. Visoki naslon sjedalice pobrinuti će se da lutka ne ispadne van, u sjedalici za hranjenje mamice će ih jednostavni nahraniti, za to vrijeme lutka se može zabavljati šarenim prstenima na prednjem dijelu. Na donjem dijelu djeca će naći praktičan prostor za pohranu, gdje mogu odložiti različite dodatke i pomagala za lutku, među kojima je i tanjurić u obliku srca i žlica. 

Kolijevka za lutku Baby Nurse Smoby s vrtuljkom iznad krevetića za lutku od 42 cm od 18 mjeseci

Koljevka s vrtuljkom Violette iz linije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby kvalitetna je koljevka i istovremeno krevetić, primjeren za lutke najviše veličine 42 cm. Izrađena je od čvrstog i izdržljivog plastičnog materijala, koji je baršunast na dodir. Prekrasna nijansa ružičaste oduševiti će svako dijete već na prvi pogled. Sastoji se i od vrtuljka, koji je postavljen iznad glave lutke i pomoći će pri uspavljivanju. Na njemu se naziru srcaptičice.

Na prednjoj strani krevetića je veliki natpis Baby Nurse sa slikama srca, zvjezdica i mjeseca. Djevojčice u ovom prekrasnom krevetiću lutku mogu ljuljati, uspavljivati i tako s njom provoditi mnoštvo zabavnih trenutaka. Krevetić ima nježne zaobljene rubove, koji će se ljuljati nježnim dodirom, čime će djeca moći uspavati svoju lutku. Dimenzije krevetića iznose 47*30*60 cm, njegova težina je 1,9 kg, tako da se može jednostavno prenositi. Ukupna visina krevetića je 47 cm. Za čišćenje igračke preporučamo korištenje vlažne krpe. Djeca će glumiti da je njihova lutka prava, zato će za vrijeme igre razvijati kognitivne i motoričke sposobnosti te osjećaj za odgovornost.

Smoby je priznata francuska tvrtka, koja se bavi izradom igračaka, koje se mogu pohvaliti visokom kvalitetom, izdržljivošću korištenih materijala i sigurnošću igračaka. Igračke marke Smoby ispunjava stroge sigurnosne kriterije, koji su usredotočeni na izradu dječjih igračaka i zahvaljujući tome doseže najviši standard. Žive boje Smoby dječjih igračaka potiču razvoj izražavanja i mašte. To su igračke najviše vrijednosti i jedinstvenog francuskog dizajna.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije48*33*99 cm
Ukupna visina99 cm
Visina radne plohe48 cm
Dimenzije pakiranja48*16*65 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,8 kg
Bojaružová
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.

Pitanje o proizvodu

Polja sa * su obavezna