Set kućica za mačku sa zvukom Cat's House Veterinary Smoby i medicinski kovčeg s 19 dodataka

Opis proizvoda

Kućica za mačku sa zvukom Cat's House Veterinarymedicinski kovčeg s 19 dodataka savršen je set igračaka za male liječnike i liječnice od 3. godine starosti. Bezvremenski set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu, s njim će se igrati više djece zajedno, prijatelji te braća i sestre. Igrati će se s prekrasnom kućicom i mačkom s više funkcija i otkrivati kako se koriste razna pomagala za igru liječnika. Za vrijeme igre zanimanja razvijati će svoje logično razmišljanje, koncentraciju, finu motoriku i izražavanje. 

Kućica za mačku Cat's House Veterinary Smoby elektronička sa zvukovima i tobogan s ljuljačkom te 6 dodataka

Kućica za mačku, francuskog proizvođača Smoby, oduševiti će svu djecu, a prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Šarolika kućica s 2 kata u sebi krije praktičnu ljuljačku, transporter, kutak za igru s mišem, prostor za hranjenje i tobogan, na kraju kojeg se nalazi i skakaonica. S nje će, uz pomoć gumba, mačka skočiti ravno na miša, kojeg će pokušati uloviti šapom. U 6-djelnom setu dodataka nalazi se i četka za četkanje mačke, s kojom će se igrati frizera za mačke, podesivo ogledalo, koje se može pričvrstiti na kućicu, lopatica, imitacija mačjeg izmeta i zdjelice za hranjenje s keksićima - mačka ispušta zvuk kada im se približi.

Plišana mačka sa zvukom djeci će ponuditi još realističniji doživljaj brige o kućnom ljubimcu. Naučiti će o njoj brinuti, hraniti ju, četkati, ljuljati, spuštati po toboganu, čistiti za njom i, zahvaljujući transporter, moći će ju uzeti sa sobom u posjete i izlete te ju na kraju dana i uspavati. Originalna kućica s elektroničkom mačkom predstavlja izuzetan poklon za djecu koja žele vlastitog kućnog ljubimca.

Medicinski kovčeg za medicinsku sestru Baby Care Smoby s 19 dodataka i naljepnicama

Medicinski kovčeg za medicinsku sestru Baby Care, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, izuzetan je set za sve buduće liječnike i medicinske sestre već od 3. godine starosti. U bezvremenskom plavo-bijelom kovčegu s medicinskim motivom nalazi se set od 19 dodataka, zahvaljujući kojem će liječenje za djecu biti izuzetna zabava. Dječaci i djevojčice će u njemu naći samoljepljivi zavoj, naočale, liječničke bilješke i formulare s naljepnicama, stetoskop, termometar, otoskop, čekić za reflekse i motoričke funkcije, dječji sirup, žličicu, mehaničku injekciju i kremu. Lagani kovčeg raspolaže praktičnom ručkom, tako da djeca bilo kada mogu otići na prekled svojim malim pacijentima i igrati se pedijatra.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije48*44*57 cm
Ukupna visina57 cm
Dimenzije pakiranja50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,7 kg
BilješkaBattery: 3 x LR44 included
Bojazelena
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.