Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i veterinarska ambulanta sa životinjama i lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku i veterinarska ambulanta sa životinjama te lutkom veličine 32 cm čine originalan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom i lutkom. Puno veselja donijeti će im i veterinarska ambulanta s plišanim životinjama, s kojom će istražiti posao veterinara. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natura Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku, za koju će se moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Izgleda vrlo realistično, idealna je igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala.

Veterinarska ambulanta s mačkom i hrčkom Veterinary Center Smoby s medicinskim stolićem i kadom za kupanje te 18 dodataka

Veterinarska ambulanta sa životinjama, francuskog proizvođača Smoby, oduševiti će svu djecu od 3. godine starosti koja vole životinje. Mali veterinari imati će na raspolaganju plišanog hrčka i mačku, s kojima će vježbati svoje medicinske vještine kojima mora ovladati svaki veterinar. U svojoj novoj ordinaciji koristiti će stol za preglede te uz pomoć medicinskih instrumenata pokušati odrediti zdravstveno stanje. Pored stola nalazi se plava kada s tušem, u kojoj će veterinar svog malog pacijenta nakon pregleda okupati, s rotirajućim valjkom će također moći odrediti ispravnu temperaturu vode. Za malog hrčka pripremljen je i kolut, u kojem se bilo kada može zabavljati. 

Ambulanta ima dovoljno prostora za pohranu, veterinari i veterinarke će svoja medicinska pomagala moći pospremiti na veliku policu na donjem dijelu ili u kutije, ili ih mogu objesiti na praktične vješalice. Veterinarska ambulanta dječacima i djevojčicama nudi 18-dijelni set dodataka, među kojima su različite medicinske posude i bočice, kutija s mlijekom i hranom za životinje, toplomjer, injekcija, stetoskop, medicinski kartoni o životinjama zajedno s naljepnicama, koje označavaju vrstu njege, intervencije te također stanje životinje. S tim dodacima djeca će brzo usvojiti posao veterinara te će igra za njih biti još realističnija.

Veterinarski centar u prekrasnoj kombinaciji plave, ružičaste, sive, zelene i bijele boje oduševiti će dječake i djevojčice već na prvi pogled. Izrađen je od čvrstog i izdržljivog plastičnog materijala, dimenzija 53*47*70 cm. S ovom igračkom djeca će se igrati veterinara i pridobiti osjećaj odgovornosti. Otkriti će značenje različitih medicinskih pomagala i naučiti kako pravilno pomagati svojim kućnim ljubimcima. Za to vrijeme će poboljšati i svoju finu motoriku te razvijati maštu i izražavanje. Jednako tako će poboljšati pamćenje i logično razmišljanje. Igračka kod djece budi zdravo samopouzdanje, na razigran način će naučiti nove riječi. Ova edukativna igračka primjerena je i za predškolske ustanove. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.