Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i elektronička trgovina Maxi Market s medicinskim kolicima

Opis proizvoda

Kućica za lutku i elektronička trgovina Maxi Market te medicinska kolica predstavljaju savršen set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Puno veselja donijeti će im i elektronička trgovina Maxi Market s medicinskim kolicima. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Trgovina mješovitom robom Maxi Market Smoby s hladnjakom, elektroničkom blagajnom i skenerom s 50 dodataka

Dječja trgovina mješovitom robom Maxi Market moderna je igračka, francuskog proizvođača Smoby, primjerena za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Trgovina je izrađena u prekrasnim nijansama crvene, bijele, sive, zelene i plave boje, zahvaljujući kojima će obogatiti svaku dječju sobu. Trgovina mješovitom robom za djecu ima blagajnufunkcionalnim kalkulatorom, vagu za vaganje robe, terminal za plaćanje, čitač kreditnih kartica i elektronički barkod čitač, koji pritiskom na tipku svijetli i ispušta zvukove. Mala je replika prave trgovine s mnoštvom proizvoda, među kojima će djeca naći različite kutije, kolače, peciva, voće i povrće. Mali prodavači na raspolaganju imaju dovoljno prostora za pohranu te također hladnjak, kako se hrana ne bi pokvarila. 

Vrijednost robe mogu izračunati direktno na kalkulatoru, a kasnije će se pojaviti na ekranu. U trgovini možete plaćati kreditnom karticom, uz pomoć terminala za plaćanje, iz kojeg kasnije dobijete račun s popisom kupljene robe. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u integriranoj blagajni na blagajničkom pultu. S igrom trgovine djeca će upoznati načelo računanja i razumjeti vrijednost novca. Prilikom kupovine djeca robu mogu odložiti u košaricu za kupovinu na kotačima, kao u pravoj trgovini, jer u kolica moraju umetnuti kovanicu. U dječjoj trgovini nalazi se čak 50 dodataka. Trgovina Maxi Market za djecu visoka je 90 cm, njene ukupne dimenzije su: 83*60*90 cm. Za zvučnesvjetlosne efekte morate umetnuti 2 baterije: 1x LR57, 1x CR2032, koje su dio seta. 

Medicinska kolica elektronička Medical Trolley Smoby sa zvukom i svjetlom i 16 dodataka u kovčegu

Dječja medicinska kolica za djecu Medical Trolley, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti koja se vole igrati liječnika. Kolica s EKG aparatom i crvenim kovčegom za male liječnike s brojnim medicinskim pomagalima dizajnirana su u prekrasnoj tirkizno crvenoj kombinaciji boja i djecu će očarati već na prvi pogled. Medicinska kolica opremljena su elektroničkim modulom, pomoću kojeg svijetle i ispušta zvukove, zato će igra malih liječnika biti još stvarnija. Kolica imaju i 2 kotača, zato će ih djeca moći premjestiti na željeno mjesto i upustiti se u liječenje pacijenata. 

Među 16 dodataka kolicima su i razna medicinska pomagala, među kojima su injekcija, mehanički toplomjer s 3 podesive vrijednosti u različitim bojama, stetoskop, škarice, naočale, otoskop, čekić za provjeravanje refleksa, bočice, narukvica, kutije, medicinska dokumentacija, flasteri i kovčeg. Originalni EKG aparat sa svijetlom opremljen je gumbima s mehaničkim zvukom cric-cric te će djecu razveseliti i realističnim zvukovima, značajnih za mjerenje vitalnih funkcija i otkucaja srca pacijenta. Dimenzije kolica iznose 31*32*55 cm, elektronički modul radi na 2 baterije tipa LR6, koje nisu priložene u setu.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.