Set kućica na stupovima Pilings House Smoby s toboganom od 1.5 m i poklon električno zvonce od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Presenetite svoje otroke z originalnim setom igrač za na vrt. Komplet otroške hišice na stebrih s toboganom in elektronskega zvončka za darilo bo prijetno presenetil vsakega otroka od 3. leta starosti, ki se rad na svežem zraku. Komplet igrač vas bo presenetil s svojo akcijsko ceno, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz prvorazrednega materiala in bodo lepo okrasile vsako dvorišče ali vrt. Igrače znamke Smoby zagotavljajo originalen dizajn in kakovost.

Kućica na stupovima Pilings House Smoby s toboganom od 1.5 m i ljestvama od 24 mjeseca

Dječja kućica na stupovima Pilings House prekrasna je vrtna kućica za svu djecu od 2. godine starosti. Kućica za djecu osmišljena je u živim bojama, tako da će se djeci svidjeti već na prvi pogled, istovremeno je izvrstan dodatak svakom vrtu ili dvorištu. Ova originalna kućica stoji na stupovima visine 70 cm, zbog čega djecu nudi i izvrstan tobogan dužine 1,5 metara, po kojem se mogu veselo spuštati. Kućica je opremljena protukliznom ljestvom, a ispod same kućice ima dovoljno prostora, tako da djeca mogu rasprostrijeti deku i igrati se u ugodnoj sjeni. Površina kućice zaštićena je anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati žive boje i nakon više godina uporabe.

Karakteristike

  • originalna vrtna kućica na stupovima
  • kvalitetan tobogan dužine 150 cm
  • stabilna i izdržljiva konstrukcija
  • primjeren dodatak za dvorište ili vrt
  • realističan dizajn i kvalitetni dvostruki zidovi
  • polovična vrata i pomične žaluzine
  • dovoljno prostorna za igru više djece
  • žive boje s anti UV filterom
  • zaobljeni rubovi
  • originalan francoski proizvod 

Zvonce električno za kućice Smoby Nature, Pretty, Pilings, Neo Jura Lodge, Jolie i Lovely

Elektroničko zvono kompatibilno je s kućicama NaturePrettyPillings. Vrlo jednostavno se pričvrsti na kućicu i djeca na njega mogu napisati svoje ime ili nešto nacrtati. Nisu sve kućice opremljene zvonom, zbog čega djeca i roditelji moraju svoj dolazak najaviti kucanjem. Zahvaljujući ovom dodatku u obliku zvona djeca, koja će se skrivati u kućici, uvijek će čuti zvonjavu. Zvono ima jednostavnu sivu tipku, bijeli prostor za ime i malo zvonce, sa zvukom pravog zvona. Elektroničko zvono radi na 2 AAA/LR6 baterija, koje su priložene u setu.

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na plastičnim Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. 

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije260*160*197 cm
Ukupna visina197 cm
Dimenzije pakiranja120*50*100 cm
Ukupna dužina260 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina35 kg
BilješkaHouse size: 98*110*127 cm
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.