Set kućica na stupovima Pilings House Smoby s toboganom od 1,5 m i obostrana ljuljačka Pas od 24 mjes

Opis proizvoda

Tražite li originalne vrtne igračke po razumnim cijenama? Set dječje kućice na stupovima s toboganom i obostrane ljuljačke Pas primjeren je za svu razigranu djecu od 2. godine starosti. Set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, tako da ćete kupovinom uistinu uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju, izrađene su od kvalitetnih materijala i lijepo će ukrasiti svaki vrt. Igračke marke Smoby jamče realističan francuski dizajn i kvalitetu. 

Kućica na stupovima Pilings House Smoby s toboganom od 1,5 m i ljestvama od 24 mjeseca

Dječja kućica na stupovima Pilings House omiljena je vrtna kućica za svu djecu od 2. godine starosti. Kućica za djecu izrađena je u jarkim bojama, tako da će se djeci svidjeti već na prvi pogled, a istovremeno je izvrstan dodatak za svaki vrt ili dvorište. Ova originalna kućica stoji na stupovima na visini od 70 cm, zbog čega djeci nudi i izvrstan tobogan dužine 1,5 metara, po kojem se mogu veselo spuštati. Kućica ima protuklizne ljestve i dovoljno prostora ispod, gdje mališani mogu rasprostrijeti dekicu i igrati se u ugodnoj sjeni. Površina kućica zaštićena je anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati jarke boje i nakon više godina uporabe. 

Karakteristike

  • originalna vrtna kućica na stupovima
  • kvalitetni tobogan dužine 150 cm
  • stabilna i izdržljiva konstrukcija
  • primjeren dodatak za dvorište ili vrt
  • realističan dizajn i kvalitetni dvostruki zidovi
  • polovična vrata i pomične žaluzine
  • dovoljno prostora za igru više djece
  • žive boje s anti UV filterom
  • zaobljeni rubovi
  • pravi francuski proizvod

Ljuljačka obostrana Green Dogs Rocker Smoby zeleni psić s UV filtrom, od 18 mjes

Dječja obostrana ljuljačka Green Dogs, priznatog francuskog proizvođača Smoby, primjerena je za dječake i djevojčice od 18 mjeseca starosti. Dizajnirana je u prekrasnoj pastelno zelenoj boji koja će, zahvaljujući anti UV filteru, očuvati svoj originalan izgled i nakon više godina uporabe. Obostrana ljuljačka izrađena je u obliku dva psića, između kojih se nalazi nogometna lopta. Ljuljačka djeci nudi čak 3 mjeseca za sjedenje - dva mjesta na psićima i jedno na sredini klackalica. Ergonomske sjedalice oblikovane su tako da djeca mogu udobno sjediti i ne umoriti se niti nakon duže igre. 

Kvalitetan je plastični proizvod od izdržljive, čvrste i istovremeno nježne umjetne mase, baršunaste na dodir. Stabilna i izdržljiva konstrukcija ljuljačke, zajedno s kvalitetnim držačima, djeci će zajamčiti sigurnost. Dimenzije ljuljačke iznose 115*50*51 cm, ukupna dužina iznosi 115 cm, visina 51 cm. Obostrana ljuljačka izuzetno je skladnih dimenzija, moći ćete ju prenositi bilo gdje se djeca žele igrati, njena nosivost iznosi 50 kg.

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama je čvrsta i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije260*160*197 cm
Ukupna visina197 cm
Dimenzije pakiranja120*50*100 cm
Ukupna dužina260 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina35 kg
BilješkaHouse size: 98*110*127 cm
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.