Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i stolić KidTable s 2 stolice KidChair

Opis proizvoda

Kućica za lutku i stolić KidTable s 2 stolice KidChair čine savršen set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Puno veselja donijeti će im i praktičan set dječjeg namještaja, koji će koristiti za druženja sa svojim prijateljima te braćom i sestrama. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Stolić za djecu KidTable White Smoby sivo krem s UV filterom 76*52*45 cm od 18 mjes

Stolić za djecu KidTable White, francuskog proizvođača Smoby, bezvremenski je vrtni namještaj, primjeren za dječake i djevojčice već od 18. mjeseca starosti. Stolić je sivo krem kombinacije boja, a svoju boju će očuvati i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji sprječava blijeđenje boja. Za stolićem će udobno sjedili čak 4 djece, koja će za njim moći uživati u jelu sa svojom braćom i sestrama te prijateljima, na vrtu ili u unutarnjim prostorima. Dječji stolić savršeno pristaje Smoby kućicama i drugom vrtnom namještaju iz kolekcije, među kojima su i prvoklasne stolice KidChair, taburei KidStool i klupe KidBench.

Stolić je izrađen od najkvalitetnije plastike uz pomoć posebne tehnologije Blow Molding, koja Smoby igračkama daje najviše čvrstoću i izdržljivost. Stolić je izuzetno stabilan, njegove robusne nožice prilagođene su igri u unutarnjim i vanjskim prostorima. Zaobljeni rubovi jamče sigurnost djece, površina stolića nježna je i baršunasta na dodir. Visina stolića je 45 cm, tako da će ga doseći i mala djeca. Ukupne dimenzije stolića iznose 76*52*45 cm, njegova težina je 3,9 kg. Praktični stolić bez napora možete pomaknuti gdje gad vam zatreba, također se brzo sastavlja.

Stolica za djecu KidChair Coral Red Smoby koraljna s UV filterom 50 kg nosivost visina sjedišta 27 cm od 18 mjes

Stolica za djecu KidChair Coral Red, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za djecu od 18. mjeseca starosti. Njene prekrasne boje zaštićene su anti UV filterom, tako da će očuvati svoj izgled i nakon duže uporabe. Sjedalica stolice nalazi se na visini 27 cm, ukupna visina s naslonom iznosi 50 cm. Stolica se može pohvaliti visokom nosivošću do 50 kg, pomoći će pri pravilnim navikama sjedenja u bilo koje vrijeme. Djeca stolicu mogu koristiti za vrijeme igre, crtanja, jela, dječjih čajanki, piknika ili proslava. Namijenjena je unutarnjoj i vanjskoj uporabe te se može pohvaliti visokom izdržljivošću, čvrstoćom i stabilnošću čak i u lošim vremenskim uvjetima. 

Stolica za djecu KidChair Sage Green Smoby maslinasto zelena UV filtrom nosivost 50 kg visina sjedalice 27 cm od 18 mjes

Stolica za djecu KidChair Sage Green, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za djecu od 18. mjeseca starosti. Njene prekrasne boje zaštićene su anti UV filterom, tako da će očuvati svoj izgled i nakon duže uporabe. Sjedalica stolice nalazi se na visini 27 cm, ukupna visina s naslonom iznosi 50 cm. Stolica se može pohvaliti visokom nosivošću do 50 kg, pomoći će pri pravilnim navikama sjedenja u bilo koje vrijeme. Djeca stolicu mogu koristiti za vrijeme igre, crtanja, jela, dječjih čajanki, piknika ili proslava. Namijenjena je unutarnjoj i vanjskoj uporabe te se može pohvaliti visokom izdržljivošću, čvrstoćom i stabilnošću čak i u lošim vremenskim uvjetima. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.