Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i sportska kolica s nosiljkom i lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku, sportska kolica, nosiljka i lutka veličine 32 cm čine izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, djeca će s lutkom u kolicima ići u šetnju parkom, navečer ju mogu spremiti na spavanje u kućici s kuhinjom, kupaonicom i spavaćom sobom. Igre mame i tate biti će još realističnije, s njima će razvijati finu motoriku i komunikacijske vještine. Djevojčice uče brinuti o najmlađima te tako lakše stvaraju društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Sportska kolica s navlakom od tekstila Pop Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s kotačima koji se okreću za lutku veličine 42 cm visina ručke 54 cm od 18 mjes

Sportska kolica s tekstilom Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, razveseliti će sve djevojčice od 18. mjeseca koje se vole igrati s lutkama. Moderna pastelna ružičasta, bijela i siva boja očarati će male mamice koje ć u sjedalicu moći posjesti lutku veličine do 42 cm. Na sjedalici je kvalitetna tkanina s modernim uzorkom. Kolica su jednostavna za upravljanje i, zahvaljujući prednjim kotačima koja se okreću, omogućavaju glatku i brzu vožnju. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 54 cm od tla. Metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom i kvalitetnom plastikom djeci jamče nesmetane doživljaje pri vožnji kolica i svoje omiljene lutke u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Dimenzije proizvoda iznose 50*38*53 cm, kolica su skladna i jednostavna za uporabu. 

Nosiljka s ruksakom Backpack Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm podesive naramenice i džepić za bočicu

Nosiljka s ruksakom Backpack Natur iz linije Baby Nurse, predstavlja izvrstan poklon za djevojčice od 3. godine starosti koje vole putovati sa svojom lutkom. Dječji ruksak u prekrasnoj pastelnoj boji opremljen je praktičnom nosiljkom, primjerenom za lutku veličine 42 cm. Na bočnom dijelu nalazi se praktičan džepić za bočicu, zahvaljujući podesivim naramenicama prilagoditi će se svakom djetetu. Moderan ruksak očarati će svu djecu, omogućava jednostavnu uporabu, zatvara se špagicama na povlačenje i čičkom. Ruksak za nošenje lutke proizveden je od kvalitetne tkanine, koju možete jednostavno čistiti navlaženom krpom. Dimenzije ruksaka s nosiljkom iznose 24*9*34 cm.

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natur Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku o kojoj će moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Realističnog je izgleda i zato je idealna igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.