Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i škola za predškolce School s lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku i škola za predškolce te lutka veličine 32 cm čine izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom i lutkom veličine 32 cm. Za još veće veselje pobrinuti će se i škola za predškolce, s kojom će se okušati u zanimanju odgojitelja. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Škola za predškolce obostrana School Smoby Igra učitelja i učenika s brojnim društvenim igrama i 104 dodataka

Škola za predškolce izuzetna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja će na taj način naučiti puno novih riječi! Bezvremenski razred djeci će približiti tipični dan u vrtiću, s braćom i sestrama te prijateljima moći će se igrati zanimanja učitelja i učenika. Na raspolaganju imaju veliki školski zid sa satom, obostranu ploču na kojoj mogu pisati flomasterom ili kredom, veliko kolo za vježbanje brojeva koje je istovremeno i raspored, sliku ptice s pojedinim mjesecima u godini, pribadače za pričvršćivanje crteža, police za odlaganje dodataka i još mnogo toga. Sklopivi razred proizveden je od kvalitetne i izdržljive plastike, njegov stabilan metalni okvir s 4 noge jednostavno se sklapa do dimenzija 111*41 cm, zato ga možete jednostavno pospremiti u ormar ili ispod kreveta. 

Za još realističnije doživljaje djeca na raspolaganju imaju 104 dodataka, među kojima će naći izbrisiv crni flomaster, krpicu, magnetne brojeve, slova i znakove, 4 dizajnerske kartice sa sličicama drveća za pravilno učenje godišnjih doba, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartica učenika s imenima koje će učitelj rasporediti ispod simbola sa školskom torbom ili ispod simbola s kućom. Kartice od čvrstog kartona na stražnjoj strani imaju čičak, čime se mogu pričvrstiti na ploču. Djeca će vježbati i strani jezik - s karticom za određivanje dana u tjednu upoznati će riječi na francuskom i engleskom jeziku. Sa 7 kartica s aktivnostima učitelj će odrediti program - nogomet, užina, crtanje, čitanje, odmor ili glazbena kultura. Djeca će se jednako tako zabavljati pri sastavljanju čovječuljka te će učiti raspoznati različite geometrijske oblike. 

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natur Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku o kojoj će moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Realističnog je izgleda i zato je idealna igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.