Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i trokrilna radionica s autićem za sastavljanje

Opis proizvoda

Kućica za lutku i trokrilna radionica čine savršen set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Veliko veselje osigurati će im radionica, s kojom će djeca istražiti posao tehničara i kućnih majstora. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Radni stolić trokrilni Black&Decker Mega Center Smoby mehanika, vodovod i stolarstvo 100 dodataka visina 103 cm

Radni stolić trokrilni Black&Decker Mega Center, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti koji vole igre tehničkih zanimanja. Pri poslovima vodoinstalatera, mehaničara i stolara mogu se osloniti na bogat set od 100 dodataka, među kojima su mehanička bušilica s 2 nastavka, kliješta, pila, odvijač, ključ za montažu, čekić, valjak za boju, škripac, vijci, matice, čavli, vodovodne cijevi i police za manje predmete te različiti dijelovi za montažu. Radni stolić s 3 površine za igru opremljen je s kotačićima za jednostavniju uporabu te bočnim krilima koja se otvaraju, s kojima ćete radionicu u nekoliko sekundi moći otvoriti i zatvoriti. 

Prednji dio namijenjen je namijenjen je mehaničkim poslovima, djeca će učiti raditi sa škripcem, zabijati čavle, mjeriti ravnalom i sastavljati autić prema uputstvima. Na taj način izvrsno će razvijati svoju finu motoriku, upoznati nove alate i njihovu pravilnu uporabu. Stražnja strana opremljena je sistemom za vješanje radnog alata i površinom za odlaganje manjih dijelova, zato će sve potrebne dodatke uvijek imati pri ruci. Male majstore razveseliti će i praktična ploča, na kojoj mogu crtati kredom i zapisivati bilješke, jednako tako će im dobro doći police ispod radne površine. 

Vodoinstalaterski i soboslikarski dio sastoji se od umivaonika, valjka za boju, dozatora za sapun i zida s otvorima za montažu, na koje će djeca postaviti cijevi, pri čemu će im pomoći i slikovne upute. Zatim će kroz sastavljene cijevi spustiti lopticu i promatrati da li je došla na željeno mjesto. Pri izgradnji cjevovoda djeca će isprobati različite načine montaže te tako razvijati svoj osjećaj za prostor i tehničko izražavanje. 

Stolarski dio namijenjen je svoj djeci koja žele naučiti raditi s drvom. Mali stolari i tesari razveseliti će se kružnoj stolnoj pili, s kojom će, uz pomoć pomičnog mehanizma, naučiti rezati drvene dijelove. Kružna pila izgleda izuzetno realistično, djeca će se za vrijeme rada zabavljati i s ručnom pilom koju mogu objesiti na bočni dio stolića. Dio stolarstva je i mala polica za manje predmete koju mali stolari nakon rada mogu i pospremiti. Dimenzije radionice iznose 56*34*103 cm. Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.