Set kućica Prijatelja Smoby s kuhinjo i obostranom klackalicom 360° rotacije s vodoskokom

Opis proizvoda

Kućica Prijatelja Smoby s kuhinjom obostrane klackalice s 360° rotacije i vodoskokom zajedno čine fantastičan set igračaka za sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Set igračaka od sada je dostupan po akcijskoj cijeni, zahvaljujući čemu ćete uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, izrađene su od prvoklasnih materijala i u vrtu će stvoriti osvježavajući centar za igru. Kućica Smoby ima mogućnost kupnje dodatne opreme, tako da bilo kada možete kupiti i ostale zabavne dodatke. Igračke francuskog proizvođača Smoby i njemačkog BIG mogu se pohvaliti nezamjenjivim dizajnom i najvišom europskom kvalitetom. 

Kućica Prijatelja s kuhinjom prostrana Neo Friends House Smoby s proširenjem

Kućica Prijatelja Neo Friends House francuskog proizvođača Smoby može se pohvaliti najmodernijim dizajnom i izvrsnim dodacima, koji će oduševiti djecu od 3. godine starosti. Opremljena je dvostrukim krovom s dimnjakom, 2 polovična vrata s otvorom za poštu i 6 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju. U unutrašnjosti kućice će, zahvaljujući njima, i za vrijeme vrućih ljetnih dana doprijeti dovoljno sviježeg zraka, a za velikom veselje pobrinuti će se piknik stolić, koji će moći koristiti s vanjske ili unutrašnje strane.

Kućicu možete proširiti slijedećim dodacima:

  • prednji vrt s teglicama za cvijeće
  • puna vrata s prorezom za pisma, koja se zaključavaju ključem
  • žlijeb sa spremnikom za kišnicu
  • plastična podloga (3 seta)
  • solarna svjetiljka
  • suncobran, koji se postavlja na piknik stolić

Za goste je već spremno elektroničko zvono, koje radi na 2 baterije tipa AAA (nisu dio seta). Dio kućice je i ljetna kuhinja sa 17 dodataka, s kojom će se djeca igrati kuhara. Prednji dio kućice krasi teglica za cvijeće, u kojoj djeca mogu uzgajati vlastito bilje i biljke. Kućica ima čvrste i dvostruke plastične zidove, koji prkose snažnom vjetru i lošim vremenskim uvjetima. Dimenzije kućice iznose 217*155*172 cm, ukupna visina iznosi 172 cm.

Dvostrana klackalica 360° rotacije Water Seesaw BIG s fontanom

Dvostrane klackalice s 360° rotacije Water Seesaw, vodećeg njemačkog proizvođača BIG savršen je ljetni poklon za svu djecu od 3. do 7. godine. Klackalicu može istovremeno koristiti dvoje djece, koja sjede nasuprot jedan drugome na ergonomskim sjedalima, opremljenima s kvalitetnim drškama. Odgurivat će se nogama i za svakoga tko dodirne tlo, osvježavajuća voda će špricnuti iz sredine klackalice. Za fontanu treba na ljuljačku jednostavno postaviti klasično vrtno crijevo.

Zelenu klackalicu sastavlja čvrsta metalna konstrukcija u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom sa zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost djece. Dječaci i djevojčice mogu se veselo i bezbrižno klackati, a klackalicu mogu koristiti i bez fontane. Prednost dvostruke ljuljačke Water Seesaw je mogućnost rotacije na mjestu, što omogućava okrugli srednji dio, s kojim se može prilagoditi potrebama djece. Srednji otvor može se koristiti i kao jednostavna penjalica. Uz višenamjensku klackalicu BIG djeca će vježbati mišiće nogu i ruku i učiti će održavati ravnotežu i stabilnost. Zaštićena je UV filterom, zato njene boje neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe, istovremeno se može pohvaliti nosivošću od 50 kg na svakoj sjedalici.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja čvrstoću i robusnost - što su karakteristike ove marke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*155*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,50 kg / 38,5 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.