Set kućica Prijatelja Smoby na kat i obostrana ljuljačka Pas

Opis proizvoda

Set kućice Friends Houseobostrane ljuljačke Pas, francuskih proizvođača igračaka Smoby prekrasan je dodatak za vaš vrt, s kojim se vaša djeca neće htjeti prestati igrati. Igračke se idealno upotpunjuju bojom i dizajnom i zajedno čine jednu cjelinu, koja će postati zabavni vrtni centar za djecu. Zahvaljujući jedinstvenim karakteristikama, značajnima za proizvođača Smoby, riječ je o izuzetnoj kombinaciji kvalitetedizajna, koja jamči dugogodišnju zabavu za vašu djecu i njihove prijatelje ili braću i sestre. Osim univerzalnosti igračaka, ovaj set je i izvrsna dekoracija za vaš vrt ili dvorište. 

Kućica Prijatelja prostrana Neo Friends House Smoby s UV filterom

Dječja kućica Friends House Smoby prekrasna je i prostrana dječja kućica, u kojoj će se moći igrati više djece zajedno. Osmišljena je u prekrasnoj kremnarančastojzelenoj boji, koju upotpunjuje pastelna smeđe-siva, koja dodatno naglašava zanimljive detalje. Plastika dječje kućice je baršunasta i ugodna na dodir. Dvostruki zidovi kućice jamče sigurnost, čvrstoću i stabilnost, također na visini od 172. Tlocrt cjelokupne kućice iznosi 221*157 cm, ispred glavnog ulaza nalazi se mali vrt s teglicama za cvijeće. U teglice možete posaditi cvijeće, a djeca će ga moći zalijevati i promatrati kako raste i cvate. Ova izvrsna kućica Smoby Friends House savršeno će pristajati vašem vrtu i dvorištu.

Stražnji ulaz kućice za djeci sastoji se od dva dijela s mrežom, koji se otvaraju. Veliki prozor na kućici jamči svijež zrak i sijenu čak i za vrijeme najvrućih dana. Žaluzine se otvaraju. Na vratima kućice je elektroničko zvono, koje svira prekrasnu melodije, na vratima je i poštanski sandučić. Stolić s klupama možete koristiti na vanjskoj strani kućice, ali i u unutrašnjosti kao kutak za jelo. Kućica za djecu ima UV filter, koji štiti površinu kućice od sunčevih zraka. Bajkovita kućica za bajkovite mališane primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Visina vrata iznosi 87 cm, širina 41 cm. Polovična vrata kućice visoka su 42 cm, široka 40 cm. Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka s dugogodišnjom tradicijom koji jamči sigurnost i stabilnost. Dimenzije piknik stolića iznose 55*38 cm, dimenzije klupa su 23*16 cm.

Površina dječje kućice ima jedinstveni UV filter, koji štiti boje kućice od blijeđenja, zato će njene boje ostati žive još dugo godina. Posebnost anti UV filtera je u tome što će kućica i nakon više godina ostati jednaka, kao da ste ju tek kupili. Dječja kućica Smoby sastavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način. nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora te se ne morate brinuti da će vam smetati. Stabilnost kućice zajamčena je zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina je baršunasta na dodir i nježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost kućice, koja je izrađena prema europskim standardima. 

Ljuljačka obostrana Green Dogs Rocker Smoby zeleni psić s UV filtrom, od 18 mjes

Dječja obostrana ljuljačka Green Dogs, priznatog francuskog proizvođača Smoby, primjerena je za dječake i djevojčice od 18 mjeseca starosti. Dizajnirana je u prekrasnoj pastelno zelenoj boji koja će, zahvaljujući anti UV filteru, očuvati svoj originalan izgled i nakon više godina uporabe. Obostrana ljuljačka izrađena je u obliku dva psića, između kojih se nalazi nogometna lopta. Ljuljačka djeci nudi čak 3 mjeseca za sjedenje - dva mjesta na psićima i jedno na sredini klackalica. Ergonomske sjedalice oblikovane su tako da djeca mogu udobno sjediti i ne umoriti se niti nakon duže igre. 

Kvalitetan je plastični proizvod od izdržljive, čvrste i istovremeno nježne umjetne mase, baršunaste na dodir. Stabilna i izdržljiva konstrukcija ljuljačke, zajedno s kvalitetnim držačima, djeci će zajamčiti sigurnost. Dimenzije ljuljačke iznose 115*50*51 cm, ukupna dužina iznosi 115 cm, visina 51 cm. Obostrana ljuljačka izuzetno je skladnih dimenzija, moći ćete ju prenositi bilo gdje se djeca žele igrati, njena nosivost iznosi 50 kg.

Smoby je francuski proizvođač dječjih igračaka, koji jamči kvalitetu i izdržljivost seta, koji je izrađen prema strogim europskim standardima. Francuska marka Smoby jamči kvalitetu, koju potvrđuju godine njenog postojanja - igračke Smoby već dugo spadaju među najkvalitetnije na tržištu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije171*217*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,5 kg / 38,5 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojabijela
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.