Set kućica Prijatelja Smoby s kuhinjom i poklon aparat za espresso sa šalicama

Opis proizvoda

Vole li vaša djeca piknike i igre na sviježem zraku? Set kućice Prijatelja Smoby s kuhinjom espresso aparatom za kavu sa šalicama na poklon izuzetan je set igračaka za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Set igračaka od sada je dostupan po akcijskoj cijeni, tako da ćete uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke marki Smoby Écoiffier originalnog francuskog dizajna jamče sate i sate zabave.

Kućica Prijatelja s kuhinjom prostrana Neo Friends House Smoby s proširenjem 2 vrata 6 prozora i piknik stolić 172 cm visina s UV filterom

Kućica Prijatelja Smoby prostrana je dječja kućica, primjerena za igru više djece. Vrtna kućica ima kuhinju sa sudoperom i stolić za jelo, koji se brzo pretvara u vanjski piknik stolić. Tlocrt dječje kućice Smoby iznosi 221*155 cm. Ulazna vrata kućice visoka su 91 cm, široka 41 cm, na njima je pak elektroničko zvonce za goste.

 • vrtna kućica za djecu od 3. godine 
 • težina paketa 38,5 kg 
 • dimenzije tlocrta 221*155 cm 
 • visina kućice 172 cm 
 • kuhinja sa sudoperom 
 • set posuđa i pribora 
 • 3 prozora sprijeda i 3 prozora straga 
 • prednja vrata visine 91 cm i širine 41 cm
 • stražnja polovična vrata s mrežom 
 • piknik stolić dimenzija 55*38 cm, klupe dimenzija 23*16 cm 
 • elektroničko zvono na baterije 2xAAA/1,5V/LR03

Aparat za espresso 100% Chef Écoiffier sa 16 dodataka od 18 mjeseci

Écoiffier espresso aparat za kavu 100% Chef prekrasna je i pouzdana imitacija pravog aparata za kavu. Dio aparata za djecu je posudica za vodu na stražnjoj strani, koja se može ukloniti. Aparat za kavu gore ima poklopac, u koji djeca mogu umetnuti replike kapsula za kavu. Dodaci se sastoje od 4 slatke šalice, 2 u zelenoj boji i 2 u crvenoj, sve ih krase točkice, koje djeluju sviježe i veselo.

Dio dječjeg aparata za kavu je i zelena posudica za šećer, 4 čajne žličice, 4 kapsule za kavu, koje se umeću u aparat za kavu i zeleni pladanj, zahvaljujući kojem vaš mališan može jednostavno poslužiti kavu svojim gostima. Aparat za kavu za djecu ne radi na baterije, samo je replika. Dječji set s aparatom za kavu i dodaci primjereni su za djecu od 18. mjeseca starosti.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač koji izrađuje kvalitetne dječje igračke od baršunasto nježne plastike. Plastika je nježna za dječje ručice te ugodna na dodir. Marka Écoiffier još je jedna od francuskih proizvođača. Igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca za vrijeme veselih igara bila sigurna. Ispunjavaju i najstrože europske sigurnosne kriterije. Kućica Smoby ima i anti UV-filter koji štiti igračke od štetnih učinaka sunčevih zraka.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije217*155*172 cm
Ukupna visina172 cm
Dimenzije pakiranja150*40*88 cm
Ukupna dužina217 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina34,50 kg / 38,5 kg
BilješkaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.