Set kućica Pretty Blue Smoby s kliznom roletom i poklon električno zvonce od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set igračakakućica Pretty Blue elektroničko zvono vašim mališanima od 2. godine starosti jamči puno veselja i zabave. Cjenovno pristupačan set igračaka razveseliti će vas svojom sniženom cijenom, a također i originalnom i kvalitetnom izradom. Igračke u setu jedna drugoj savršeno pristaju, tako da su primjerene za svaki vrt, na kojem će stvoriti izvrstan zabavni centar za djecu. Igračke u setu mogu se pohvaliti pravim francuskim dizajnom, zahvaljujući anti UV filteru očuvati će svoje prekrasne i žive boje i nakon više godina uporabe. Zahvaljujući setu igračaka vaši mališani će se satima igrati na sviježem zraku.

Kućica Pretty Blue Smoby s kliznom roletom i UV filtrom od 24 mjeseca

Dječja kućica Smoby Pretty Blue prekrasnog je dizajna i osvojiti će svakog dječaka i djevojčicu od 2. godine starosti. Ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru i lošim vremenskim uvjetima. Površina dječje kućice sadrži originalni anti UV filter, koji štiti boje kućice od blijeđenja, zbog čega će ostati prekrasne i žive još puno godina. Dječja kućica Smoby postavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način. Nakon što ju sastavite neće zauzeti puno prostora, te se ne morate brinuti da će vam smetati. Dječja kućica Pretty Blue marke Smoby ima jedinstvene pomične žaluzine, žive plave boje, i mrežasti prozor prekrasne kombinacije plave, sive, zelene i bijele boje.

Unutarnji tlocrt iznosi 98*111 cm, njena visina iznosi 127 cm. Krov dječje kućice Pretty Blue, u imitaciji krovišta sive je boje. Površina kućica ima reljef koji podsjeća na građevinski materijal, s detaljima u obliku teglica za cvijeće. Dječje kućice Smoby su među najkvalitetnijima na tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj izdržljivosti i kvaliteti. Užitak u igri s dječjom kućicom izuzetno je poseban zbog dosljednog ergonomskog rješenja, jer djeca unutar kućice imaju dovoljno prostora za igru.

Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca za vrijeme igra oponašaju odrasle. Okolica kućice, koja omogućava mnoštvo ideja, potiče razvoj fonda riječi djece. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, šarena, što potiče dječju maštu, razigranost i budi domišljatost te bajkovite prizore. Dječja kućica neće biti zanimljiva samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ona je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica je ispunjenje snova svakog djeteta.

Zvonce električno za kućice Smoby Nature, Pretty, Pilings, Neo Jura Lodge, Jolie i Lovely

Elektroničko zvono kompatibilno je s kućicama NaturePrettyPillings. Vrlo jednostavno se pričvrsti na kućicu i djeca na njega mogu napisati svoje ime ili nešto nacrtati. Nisu sve kućice opremljene zvonom, zbog čega djeca i roditelji moraju svoj dolazak najaviti kucanjem. Zahvaljujući ovom dodatku u obliku zvona djeca, koja će se skrivati u kućici, uvijek će čuti zvonjavu. Zvono ima jednostavnu sivu tipku, bijeli prostor za ime i malo zvonce, sa zvukom pravog zvona. Elektroničko zvono radi na 2 AAA/LR6 baterija, koje su priložene u setu.

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na plastičnim Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije99*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
Ukupna dužina110 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina12,50 kg / 14,75 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.