Set kućica Pretty Nature Smoby s ljetnom kuhinjom i obostrana klackalica 360° s vodenim mlazom

Opis proizvoda

Set igračaka, kućice Pretty Natureobostrane klackalice s vodenim mlazom prvoklasni je set igračaka za van koji će zabavljati dječake i djevojčice od 2. godine starosti nadalje. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, zahvaljujući čemu ćete uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju, izrađene su od kvalitetnih materijala i lijepo će krasiti svaki vrt ili dvorište. Igračke Smoby primjerene su i za igru više djece i mogu se pohvaliti pravim francuskim dizajnom. 

Kućica s kuhinjom Nature Smoby crveno-zelena 3 prozora s 2 žaluzine i 2 pomične rolete s UV filtrom i 17 dodataka od 2 godine

Dječja vrtna kućica Pretty Nature kvalitetna je plastična kućica, primjerena za djecu od 2. godine starosti. Kućica za djecu ima ljetnu kuhinju sa sudoperom i slavinom. Ima jedna polovična vrata, otvor na vratima visok je 91 cm. Cjelokupne dimenzije kućice iznose 145*110*127 cm. Kućica za vrt ima izdržljive dvostruke stranice, pomične žaluzine i primjerena je za igru više djece zajedno. 

  • kvalitetna vrtna kućica 
  • dvostruke stranice 
  • dimenzije 145*110*127 cm
  • ukupna visina 127 cm
  • težina paketa 16,62 kg
  • francuski proizvod 
  • igra u kućici razvija jezične vještine djece 

Klackalica s rotacijom za 360° Water Seesaw BIG s vodenom prskalicom pri doticaju s tlom i metalnom konstrukcijom, 3-7 godina

klackalica s 360° rotacije Water Seesaw, vodećeg njemačkog proizvođača BIG izuzetan je ljetni poklon za svu djecu od 3. do 7. godine. Klackalicu može istovremeno koristiti dvoje djece, koja sjede nasuprot jedan drugome na ergonomskim sjedalima, opremljenima s kvalitetnim drškama. Odgurivat će se nogama i za svakoga tko dodirne tlo, špricnuti će osvježavajuća voda iz sredine klackalice. Za vodeni mlaz potrebno je na ljuljačku jednostavno priključiti klasično vrtno crijevo. 

Zelena klackalica sastoji se od metalnog okvira u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom sa zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost djece. Dječaci i djevojčice mogu se veselo i bezbrižno klackati, a klackalicu mogu koristiti i bez vodenog mlaza. Prednost dvostruke klackalice Water Seesaw je mogućnost rotacije na mjestu, što omogućava okrugli srednji dio, s kojim se može prilagoditi potrebama djece. Srednji otvor može se koristiti i kao jednostavna penjalica. Uz višenamjensku klackalicu BIG djeca će vježbati mišiće nogu i ruku i učiti će održavati ravnotežu i stabilnost. Zaštićena je anti UV filterom, zato će očuvati svoje prekrasne boje i nakon više godina uporabe, istovremeno se može pohvaliti nosivošću od 50 kg na svakoj sjedalici.

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, nagrađivanih na međunarodnoj razini. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije145*110*127 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja100*24*115 cm
Ukupna dužina145 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina14.12 kg / 16,62 kg
Bojacrvena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.