Opis proizvoda

Prirodna kućica My New House moderna je kućica s dodatnom opremom, s kojom će se zabavljati dječaci i djevojčice već od 2. godine starosti. Opremljena je punim vratima s prorezom za pisma i dizajnerskim otvorima, koji stvaraju efekt sunčevih zraka, 2 prozora s žaluzinama koje se otvaraju i 2 okrugla prozora, koji će se pobrinuti za svjež vjetrić i za vrijeme vrućih ljetnih dana. Djeluje izuzetno realistično, njena površina podsjeća na reljef od drva i kamena, krasi ju i slatka slika ptičica. Djeca će ju koristiti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Kućica će lijepo pristajati svakoj okolini i stvoriti veselu i prirodnu atmosferu.

Kućica je opremljena vanjskom kuhinjom sa 17 dodataka, piknik stolićem s 2 klupice, prednjim vrtom s ogradicom i 2 teglice za uzgajanje cvijeća, žlijebom sa spremnikom za kišnicu, kanticom za zalijevanje sa suncobranom Sunshade, kojeg možete postaviti na piknik stolić ili koristiti samostalno. Djeca će se zabavljati prilikom uporabe elektroničkog zvona i solarne svjetiljke s 3 LED žarulje s bijelim svjetlom, koja se puni baterijama kapaciteta 500 mAh - 3,7 V. Svjetiljka je otporna na prskanje vode, ispunjava normativ IP54 i puni se tokom dana s integriranim solarnim panelom. Možete ju postaviti na kućicu ili ju koristiti samostalno, zahvaljujući ručci jednostavna je za prenošenje.

Djecu će oduševiti i plastična podloga s teksturom drva površine 3,6 m2, koja se sastoji od seta 18 sivih kvadratića, koji se jednostavno spajaju sa sustavom kopči, bez uporabe alata. Podloga je izrađena od prvoklasne 100% reciklirane umjetne mase, koja ne ugrožava okoliš. Prozračna je i istovremeno stvara zaštitni sloj između kućice i tla, u vanjskim prostorima omogućava hod po ravnoj površini, zbog čega će nožice uvijek ostati čiste. Protuklizna podloga opremljena je anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati svoje žive boje i nakon više godina uporabe.

Kućica za djecu izrađena je od izdržljive umjetne mase, koja će trajati dugi niz godina, njena površina ugodna je i baršunasta na dodir. Dječja kućica osmišljena je u kombinaciji bijele, zelene, sive, plave i bež boje, prekrasan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji pouzdano štiti boje od sunčevih zraka. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, proizvedene uz pomoć moderne tehnologije Blow Molding, zato prkosi snažnom vjetru i vremenskim neprilikama.

Dimenzije kućice iznose 118*132*135 cm, ukupna visina je 135 cm. Zahvaljujući plastičnim elementima i dijelovima jednostavno se sastavlja i rastavlja. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora, tako da se ne morate brinuti da će vam smetati. Doživljaj u igri s dječjom kućicom poseban je zbog prostrane unutrašnjosti, djeca će unutar kućice imati puno prostora za igru. Djeca se u igri s kućicom socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, tijekom igre oponašaju odrasle. Uz nju će djeca pridobiti osjećaj odgovornosti i brinuti za to da je kućica uvijek pospremljena.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan dizajn.

Karakteristike

 • proširena kućica za igru sa žaluzinama koje se otvaraju i vratima
 • s podlogom i potpunom opremom
 • elektroničko zvono (baterije 2x AAA/LR03 nisu dio seta)
 • realističan izgled
 • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter štiti boje od blijeđenja
 • ukupna visina 135 cm
 • dovoljno prostora za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije118*132*135 cm
Ukupna visina136 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg/25,7 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.