Set kućica My Neo House DeLuxe Smoby sa zvoncem, stolićem i ljuljačka Portique s metalnom konstrukcijom 180 cm od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Set dječje kućice sa zvonom i ljuljačke Portique s metalnom konstrukcijom fantastičan je set igračaka za dječake i djevojčice od 2. godine starosti, koji žele vlastitu kućicu i vrtnu ljuljačku. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, tako da ćete s njim uštedjeti više nego kupovinom igračaka pojedinačno. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju, izrađene su od kvalitetnog materijala i biti će izvrstan dodatak za svaki vrt. Igračke Smoby jamče originalan francuski dizajn, izdržljivost i funkcionalnost. 

Kućica My Neo House DeLuxe Smoby sa stolićem za piknik i zvoncem od 24 mjeseca

Dječja kućica My Neo House DeLuxe, iz radionice vrhunskih francuskih dizajnera Smoby, razveseliti će svu djecu od 2. godine starosti svojim originalnim piknik stolićem elektroničkim zvonom, s kojima će se djeca izvrsno zabavljati. Oduševiti će ih i polovična vrata s prorezom za pisma, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju2 okrugla prozora, pomoću kojih će i tijekom vrućih ljetnih dana u unutrašnjosti kućice pirkati ugodan vjetrić. Realistična površina kućice podsjeća na reljef kamena i drva, a krasi ju i slatka sličica ptičica. Djeca će ju koristiti cijelu godinu - u vanjskim i unutrašnjim prostorima. Kućica raspolaže i stražnjim vratima, kroz koje će djeca moći ulaziti u kućicu. 

elektroničkim zvonom prijatelji te braća i sestre najaviti će svoj dolazak te će se nakon igre moći odmoriti za piknik stolićem s 2 klupice, koji će koristiti i za igru, crtanje ili užinu. Kućica je bezvremenska - kasnije možete kupiti i druge dodatke i opremu, koje ćete naći u košarici, tijekom samog procesa naručivanja. Za izradu je korištena samo izdržljiva umjetna masa, koja će trajati godinama, njena površina je ugodnabaršunasta na dodir. Površina kućice zaštićena je s anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati žive boje i nakon više godina uporabe. Kućica ima čvrste i stabilne plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru te lošim vremenskim uvjetima. Dimenzije proizvoda iznose 120*115*135 cm, ukupna visina iznosi 135 cm.

Ljuljačka Portique Plus Smoby s metalnom konstrukcijom od 12 mjes

Smoby Portique Plus je ljuljačka za djecu od 12. mjeseca starosti, koja ima stabilnu metalnu konstrukciju, zeleno narančaste kombinacije boja. Dječja ljuljačka ima ergonomsko oblikovanuudobnu sjedalicu, kako se djeca niti nakon dužeg sjedenja ne bi umorila. Sigurnost ljuljačke zajamčena je sigurnom sjedalicom. Za vrijeme ljuljanja djeca će se naslanjati na visoke drške sa svih strana. Ljuljačka za djecu ima anti UV filter, zato boje na plastičnim dijelovima neće izblijedjeti još dugo godina. 

Dimenzije dječje ljuljačke s metalnom konstrukcijom iznose 164*168*180 cm, ukupna visina ljuljačke iznosi 180 cm. Plastika je čvrsta i izdržljiva, a istovremeno glatka na dodir malih dječjih ručica. Ljuljanje na dječjoj ljuljački je uzbudljivo za svako dijete, ljuljanje je najomiljenija dječja aktivnost još od malih nogu. Ljuljačka djeci neće dosaditi tijekom cijelog djetinjstva. Nosivost ljuljačke s čvrstom metalnom konstrukcijom Portique Plus iznosi 50 kg. Ovo je izvrstan dodatak za vrt ili dvorište. S dječjom ljuljačkom mališani će se jako zabavljati. 

Karakteristike 

 • kvalitetna ljuljačka za djecu 
 • s izdržljivom metalnom konstrukcijom 
 • ima uklonjiv obruč za manju djecu 
 • plastika je izdržljiva i istovremeno baršunasto nježna 
 • nosivost 50 kg 
 • visina 180 cm 
 • najmoderniji dizajn 
 • ergonomski oblik sjedalice 
 • primjerena od 12. mjeseca  
 • sadrži anti UV filter, koji štiti boje od blijeđenja 
 • kvalitetan francuski proizvod 

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i  izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije154*120*135
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Ukupna dužina154 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 27,8 kg
BilješkaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.