Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i medicinska ambulanta s anatomijom ljudskog tijela

Opis proizvoda

Kućica za lutku i liječnička ambulanta s anatomijom ljudskog tijela predstavlja izvrstan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Puno veselja donijeti će im i liječnička ambulanta, s kojom će na razigran način učiti osnovno znanje o ljudskom tijelu. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s njima će djeca razvijati finu motoriku i logično razmišljanje. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Liječnička ambulanta s anatomijom ljudskoj tijela Doctor´s Office Smoby radiologija s RTG i testom vida obostrana 65 dodataka

Liječnička ambulanta s anatomijom ljudskog tijela Doctor's Offic, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve buduće liječnike i liječnice od 3. godine starosti. Moderna ambulanta djeci će približiti tipičan dan u ambulanti, gdje će se djeca igrati liječnika i pacijenata sa svojim prijateljima, braćom i sestrama, ali i roditeljima. Na raspolaganju će imati velik sklopivi zid, koji nudi mnoštvo dodataka i aktivnosti. U radiološkom dijelu analizirati će rendgenske slike ili ih postaviti na siluete djece te tako proučavati sliku prozirnog ljudskog kostura.

Jednako tako će naučiti prepoznati pojedine dijelove tijela i na njih, uz pomoć čička, pričvrstiti medicinska pomagala, a u rubrici zdrave prehrane doznati će što su njihovi pacijenti jeli tijekom dana. Igrati će se okulista i uz pomoć sličica šarenih životinja i posebnih naočala provjeriti pacijentov vid. Izmjeriti će pacijentovu visinu pomičnim metrom (najveća visina 1,20 m) i odrediti težinu te naučiti utvrditi djetetov spol uz pomoć tablice razvoja. Na raspolaganju će imati i kolo s rasporedom pregleda i praktične kutije za pohranu medicinskih pomagala. Unutrašnji dio ambulante ukrašen je prekrasnim sličicama u motivu liječničke ambulante, vanjski dio sastavljen je od motiva veselih roditelja i djece ispred ambulante.

Bogat set od 65 dodataka u sebi krije rendgenske snimke, vagu, bijeli medicinski kovčeg, toplomjer, čekić za reflekse, otoskop, stetoskop, injekciju, medicinske naočale i naočale za provjeru dioptrije, identifikacijske kartice liječnika, medicinski karton s flomasterom, bočice, kartice sa simbolima pojedinih pregleda i kartice sa sličicama zdravih jela. Zahvaljujući tim dodacima, djeca će uživati u realističnijoj igri liječnika. Sklopiva liječnička ambulanta proizvedena je od čvrstog i kvalitetnog kartona i izdržljive plastike, no njen okvir je metalni, zato se igračka može pohvaliti visokom stabilnošću. U sastavljenom stanju visina je 111 cm i dužina 135 cm, u sklopljenom je pak dužina 41 cm i visina 111 cm.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.