Set kućica za mačku sa zvukom Cat's House Veterinary Smoby i veterinarski kovčeg s mačkom s 4 zvuka – savršeno za 2 djece

Opis proizvoda

Kućica za mačku sa zvukom Cat's House Veterinary i veterinarski kovčeg s plišanom macom predstavljaju izvrstan način za zabaviti više djece od 3. godine starosti istovremeno. Bezvremenski set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu, s njim će se igrati više djece zajedno, prijatelji te braća i sestre. Naučiti će brinuti o svojoj plišanoj maci, igrati veterinara, a za to vrijeme koristiti će medicinska pomagala za njegu životinja. Uz Smoby igračke, približiti će se svijetu odraslih, razvijati će finu motoriku, logično razmišljanje i maštu. 

Kućica za mačku Cat's House Veterinary Smoby elektronička sa zvukovima i tobogan s ljuljačkom te 6 dodataka

Kućica za mačku, francuskog proizvođača Smoby, oduševiti će svu djecu, a prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Šarolika kućica s 2 kata u sebi krije praktičnu ljuljačku, transporter, kutak za igru s mišem, prostor za hranjenje i tobogan, na kraju kojeg se nalazi i skakaonica. S nje će, uz pomoć gumba, mačka skočiti ravno na miša, kojeg će pokušati uloviti šapom. U 6-djelnom setu dodataka nalazi se i četka za četkanje mačke, s kojom će se igrati frizera za mačke, podesivo ogledalo, koje se može pričvrstiti na kućicu, lopatica, imitacija mačjeg izmeta i zdjelice za hranjenje s keksićima - mačka ispušta zvuk kada im se približi.

Plišana mačka sa zvukom djeci će ponuditi još realističniji doživljaj brige o kućnom ljubimcu. Naučiti će o njoj brinuti, hraniti ju, četkati, ljuljati, spuštati po toboganu, čistiti za njom i, zahvaljujući transporter, moći će ju uzeti sa sobom u posjete i izlete te ju na kraju dana i uspavati. Originalna kućica s elektroničkom mačkom predstavlja izuzetan poklon za djecu koja žele vlastitog kućnog ljubimca.

Veterinarski kovčeg Veterinary Case Smoby s plišanom mačkom i 4 zvuka te 10 dodataka za životinje

Veterinarski kovčeg iz radionice francuskih dizajnera Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti, koja žele postati veterinari. 10-dijelni set dodataka u sebi krije sve što je dječacima i djevojčicama potrebno za njegu kućnih ljubimaca - stetoskop, škarice, toplomjer, injekcija, sirup, šampon, narukvica, zdjelica za hranjenje i kartice s podacima. Dio kućice je i plišana maca, koja ima čak 4 različita zvuka, tako da će igra veterinara za djecu biti još realističnija. Macu možete prenositi u kovčegu, koji će se brzo pretvoriti u transporter s praktičnim otvorima, kroz koje maca može gledati van.

Plišana životinja u transporter će uči kroz vratašca, na kojima je dizajnerski otvor u obliku mace. Originalni kovčeg s macom savršen je izbor za svu djecu koja žele vlastitog kućnog ljubimaca. Za vrijeme igre veterinara razvijati će svoju maštu, izražavanje i finu motoriku, oponašati će roditelje i naučiti koristiti razna medicinska pomagala. Dobiti će novog plišanog prijatelja, za kojeg će se brinuti i igrati s njim u nadolazećim godinama. Siva maca radi na 3 baterija tipa LR44, koje su priložene u setu (testne).

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije48*44*57 cm
Ukupna visina57 cm
Dimenzije pakiranja50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,7 kg
BilješkaBattery: 3 x LR44 included
Bojazelena
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.