Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i elektronička kuhinja s Bio trgovinom

Opis proizvoda

Kućica za lutku, elektronička kuhinja i Bio trgovina čine savršen set igračaka za djecu od 3. godine. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Za još veće veselje pobrinuti će se i elektronička kuhinja i Bio trgovina, s kojima će se okušati u zanimanju kuhara i trgovca. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Bio trgovina voćem i povrćem Organic Fresh Market Smoby s dozatorom za žitarice i elektroničkim skenerom s 43 dodataka

Trgovina voćem i povrćem Organic Fresh Market, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan izbor poklona za svu djecu od 3. godine starosti koja vole igre zanimanja. Ugrađena blagajna s pretincem koji se otvara, s novčanicama i kovanicama, zasigurno će zabavljati sve male trgovce, pri vaganju robe mogu se osloniti na mehaničku vagu. Kupci će moći plaćati gotovinom ili karticom, pri čemu će koristiti terminal za plaćanje, iz njega će moći uzeti i račun te provjeriti ukupnu cijenu robe. Fresh Market opremljen je i mikrofonom te elektroničkim skenerom, koji prilikom skeniranja robe ispušta zvukove i svijetli

Dio trgovine je i mehanički dozator pahuljica s kutijom, iz koje prodavači kupcima nasipati točno odmjerenu količinu pahuljica u pripremljenu posudu. BIO trgovina djecu nudi set od 43 dodataka, među kojima su i kutije s tjesteninom, pahuljice, keksi, mlijeko, različite vrste voća i povrća, pića, kutije, jogurt, replike novčanica i kovanica, skener i kartica za plaćanje. Kupac svaku kupovinu može odnijeti u praktičnoj košariciCijeli asortiman mali prodavač može postaviti na police, na kojima su navedene cijene proizvoda. Dimenzije trgovine iznose 70*60*90 cm. Elektronički modul radi na 2 baterije tipa LR03/AAA, koje nisu priložene u setu.

Elektronička kuhinja Bon Appetit Kitchen Smoby s aparatom za kavu i hladnjakom te pećnicom 23 dodataka 96 cm visina/49 cm pult

Elektronička kuhinja Bon Appetit, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Moderan francuski dizajn kuhinje u kombinaciji s pastelnim bojama djecu će oduševiti već na prvi pogled. Mogu se veseliti u kuhinjskom satu i originalnim zvukovima za vrijeme kuhanja, zahvaljujući kojima će igra s kuhinjom biti još stvarnija. Proizvedena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, površina je ugodna na dodir. Pristupačna je s više strana, zato će se s njom moći igrati više djece istovremeno, braća, sestre i prijatelji, njen stražnji dio ukrašen je prekrasnom sličicom sa kuhinjskim motivom.

Dio kuhinje su praktična pećnica, hladnjak, aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama i štednjak, koji ima zvukove za vrijeme pripreme hrane. Majstori kuhinje se za vrijeme kuhanja mogu osloniti na set od 23 dodataka, među kojim se nalaze lonac s poklopcem, tava, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača. Stabilna kuhinja stoji na čvrstoj podstavi, njene dimenzije iznose 53*33*96 cm, ukupna visina radnog pulta iznosi 49 cm. Elektronički modul radi na 2 baterije tipa LR03, koje nisu priložene setu. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.