Opis proizvoda

Kućica za lutku i elektronički kozmetički stolić s puderom predstavlja bezvremenski set igračaka, s kojim će se zabavljati djeca već od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Razveseliti će ih i kozmetički stolić, s kojim će moći stvoriti vlastiti kozmetički salon. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kozmetički stolić elektronički My Beauty Center 3in1 Smoby frizerski i kozmetički salon s manikurom te 32 dodatka

Elektronički kozmetički stolić My Beauty Center 3u1 dječacima i djevojčicama od 3. godine nudi savršeni wellness program, s kojim će se igrati frizera, vizažista i manikera. Kozmetički stolić sastavljen je od dva dijela, koji se slažu u obliku slova L, tako da se djeca mogu igrati na 3 površine za igru, koje su opremljene bogatim setom od 32 kozmetička dodatka. Za vrijeme igre frizera mala djeca imaju na raspolaganju ružičastu stolicu, na koju će posjesti svoje stranke i okruglo ogledalo od prvoklasnog materijala, sigurnog za djecu. Za njegu kose koristiti će elektroničko sušilo s 2 nastavka, koje ima zvučne i svjetlosne efekte, peglu za kosu, češalj, četku, pomagala za kosu, frizerske škare i prekrasnu srebrnu traku za kosu. 

Za vrijeme igre manikera i vizažista zabavljati će se s 2 laka za nokte, paletom sjenila, ruževima s mehaničkom funkcijom, maskarom i bočicom kreme. Dio seta je i replika elektroničke UV lampe za učvršćivanje gel lakova, koja ima zvučne i svjetlosne efekte. Srednji dio kozmetičkog stolića sastoji se od umivaonika s tušem. Prednji dio salona namijenjen je plaćanju usluga i dodataka koje će stranka, zahvaljujući blagajni, platiti karticom preko terminala ili gotovinom. Na pultu se nalazi i rotirajuća brošura s cijenama.

Puder za lice My Beauty Powder Compact Smoby s ogledalcem i svjetlom te sjenilom za oči

Puder za lice My Beauty Powder Compact, francuskog proizvođača Smoby, prekrasna je igračka za svu djecu, prvenstveno za djevojčice od 3. godine starosti koje se vole uljepšavati. Praktični puder koji se otvara opremljen je ogledalcem i svjetlom te aplikatorom za nanošenje sjenila. Kozmetička igračka ne sadrži pravi puder i sjenilo, samo je replika. Puder mogu ponijeti sa sobom na putovanja, u posjete prijateljicama i na izlete. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, zaobljenih rubova, zato je siguran za dječju igru. 

Djevojčice će ga koristiti za vrijeme igre vizažistica i kozmetičarki, mogu otvoriti i vlastiti salon za uljepšavanje. Na razigran način otkrivati će svijet odraslih, naučiti čemu služe pojedini kozmetički dodaci i kako se koriste. Na taj način razvijati će komunikacijske te jezične vještine i brže se socijalizirati i pridobivati osjećaj za odgovornost. Kroz igru će poboljšati i svoje finomotoričke sposobnosti, koncentraciju i logično razmišljanje. Osvjetljenje radi na 2 baterije tipa LR03 koje nisu priložene u setu. Dimenzije proizvoda iznose 10*11*12 cm. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.