Set kućica za lutku Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby i kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny

Opis proizvoda

Kućica Violette Baby Nurse i kombinirana kolica Powder Pink 3u1 predstavljaju izvrsnu kombinaciju igračaka za svu djecu od 3. godine starosti koja vole igre zanimanja. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, uljepšati će svaku dječju sobu. Djeca će se s novim pomagalima za svoje lutke igrati zanimanja odraslih. Igra s njima biti će realistična, čime će se približavati svijetu odraslih. Jednako tako razvijati će komunikacijske vještine i logično razmišljanje te brže stvarati društvene veze.

Kućica za lutku Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trokrilna s 23 dodatka (kuhinja, kupaonica, spavaća soba)

Kućica za lutke Violette iz linije Baby Nurse, originalna je igračka primjerena za djevojčice već od 3. godine starosti. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela, primjerena za lutku najviše visine 42 cm. Glavni, srednji dio kućica tvori kupaonica s ružičastom kadicom i tušem te stolićem za previjanje s modernim uzorkom. Stražnju stranu čini okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu staviti fotografiju s lutkom. Set sadrži čak 23 dodatka koji omogućavaju savršenu njegu za male lutke.

Lijevo krilo sastoji se od kuhinjskog dijela, u kojem je sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoperom i štednjakom, na donjem dijelu postavljena je i mikrovalna. Na desnom krilu nalazi se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama. Noćno svjetlo preko noći ispušta ugodne zvukove te fluorescentno svijetlo. Krevetić možete ukloniti i postaviti ga uz djetetov krevetić. Pojedini dijelovi kućice mogu se sklopiti, čime ćete uštedjeti na prostoru. Dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 150*71*71 cm. Lutka nije dio paketa. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm.

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su osmišljena za lutke najveće visine od 42 cm. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije150*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Ukupna dužina150 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,1 kg
Bilješka42 cm baby
Bojaljubičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.