Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i kolica sa sjedalicom za hranjenje autosjedalicom krevetićem i nosiljkom

Opis proizvoda

Kućica za lutku, sportska kolica, višenamjenska sjedalica za hranjenje i nosiljka čine prekrasan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, djeca će s lutkom u kolicima ići u šetnju parkom, navečer ju mogu spremiti na spavanje u trokrilnoj kućici i višenamjenskoj sjedalici. Igre mame i tate biti će još realističnije, s njima će razvijati finu motoriku i komunikacijske vještine. Djevojčice uče brinuti o najmlađima te tako lakše stvaraju društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica ružičaste boje mogu se podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčice mogu koristiti kao prenosivi krevetić za lutku. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica, u kombinaciji s izdržljivom plastikom, djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno i lako skretanje. Ergonomska ručka visoka je 66 cm. 

Sportski dio kolica možete jednostavno složiti u vodoravni položaj, na njih položite košaru i kolica se brzo pretvaraju u klasična duboka kolica sa suncobranom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutke. Košaru možete jednostavno koristiti kao prenosivi krevetić za lutku. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena i sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su dizajnirana za lutku najveće veličine 42 cm. Dimenzije kolica iznose 52*39*66 cm, lutka nije dio paketa. 

Sjedalica za hranjenje, autosjedalica i njihaljka Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3u1 sa sigurnosnim pojasom

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je kombinacija 3u1 koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Za vrijeme njege svoje omiljene lutke, za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 72 cm, zatim će sjedalicu jednostavno pretvoriti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku nakon ukusnog jela mogu njihati i uspavati. Za putovanja mogu se osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom tako da će lutku moći voziti u autu, za to vrijeme biti će zaštićena sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran je za lutke najveće veličine 42 cm. 

Nosiljka za lutku veličine 42 cm Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosiljka

Nosiljka za lutku Baby Carrier, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan dodatak za lutke, s kojim će se igrati djevojčice od 3. godine starosti. Zahvaljujući nosiljki, djevojčice će lutku imati uvijek sa sobom, baš kao odrasle mame. Nosiljka je primjerena za lutku veličine od 32 do 42 cm i prekrasne pastelno ružičaste boje. Svoju lutku će, zahvaljujući praktičnoj nosiljki, moći nositi posvuda sa sobom te će ju moći nositi u dva položaja - u smjeru puta ili pak okrenutu prema sebi. Nosiljka od kvalitetne tkanine ima 2 podesive naramenice, zato će svakom djetetu pristajati kao salivena. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.