Set kolica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i kolica za blizance i sjedalica za hranjenje s nosiljkom i krevetićem te lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku, kolica za lutku i sjedalica za hranjenje s nosiljkom i krevetićem te lutka veličine 32 cm čine izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Razveseliti će ih i izvrsna kolica za lutke blizance i moderna sjedalica, koju će koristiti i kao njihaljku i krevetić. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natura Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku, za koju će se moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Izgleda vrlo realistično, idealna je igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala.

Kolica za blizance s pomičnim sjedalima Maxi Cosi Twin Pushchair Sage Smoby za lutku veličine 42 cm visina ručke 65 cm maslinasto zelena

Kolica za lutke blizance Maxi Cosi Twin Puschair razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice pri svakodnevnim šetnjama sa svojim omiljenim lutkama. Kolica u nježnoj maslinasto zelenoj boji u kombinaciji s tamnim okvirom djeluju bezvremenski i elegantno. U njih će se udobno smjestiti čak dvije lutke veličine 42 cm. Kolica djeci omogućavaju skretanje u stranu, zahvaljujući tihim i izdržljivim kotačima s lakoćom će prebroditi i nepravilnost na cesti. Kotači se okreću za 360 stupnjeva. Kolica se sastoje od čvrstog metalnog okvira, u kombinaciji s izdržljivom plastikom stvaraju najbolje vozne karakteristike. Sjedalicekoje se mogu polegnuti, opremljene su sigurnosnim pojasevima, tako da lutke za vrijeme vožnje neće ispasti van. Na donjem dijelu kolica za lutke nalazi se veliki prostor za pohranu dodataka.

Kolica su izuzetno jednostavna za uporabu - ergonomska ručka je na visini od 65 cm od tla. Realističnog su izgleda kao prava dječja kolica, plastične sjedalice presvučene su kvalitetnim tekstilom. Djeca se vole igrati s lutkama, vole ih kupati, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i voziti posvuda. Zato su kolica izvrstan dodatak za svaku malu djevojčicu koja želi svoju lutku odvesti u šetnju. Poboljšavaju finu motoriku, oponašaju svoje mamice i približavaju se svijetu odraslih. Primjerena su za uporabu u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Za čišćenje tkanine koristite samo spužvu koju ste blago navlažili vodom. Dimenzije proizvoda iznose 55*39*65 cm.

Sjedalica za hranjenje s njihaljkom i autosjedalicom Maxi Cosi Seat+High Chair Sage Smoby kombinirana sa sigurnosnim pojasom maslinasto zelena

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Maxi Cosi, francuskog proizvođača Smoby izvrsna je kombinacija 3u1, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Pri njezi svoje omiljene lutke za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 71 cm, zatim će sjedalicu jednostavno pretvoriti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku nakon ukusnog jela mogu njihati i uspavati. Za putovanja se mogu osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom, tako da će lutku moći voziti i u autu, za to vrijeme biti će zaštićena sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran je za lutke najveće veličine od 42 cm. Lutka nije dio paketa. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.