Opis proizvoda

Kućica za lutku, kolica za lutku, nosiljka i medicinski kovčeg čine izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Za još više zabave pobrinuti će se kolica za lutke blizance, nosiljka i medicinski kovčeg, s kojim će istražiti zanimanje liječnika. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kolica za blizance Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby sa sigurnosnim pojasom za lutku visine 42 cm

Kolica za lutke blizance Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny koristiti će sva djeca, prvenstveno djevojčice za vrijeme svakodnevnih šetnji sa svojim omiljenim lutkama. Kolica nježne pastelno ružičaste boje u kombinaciji s tamnim okvirom djeluju bezvremenski i elegantno, svidjeti će se i djeci i roditeljima. Kolica su izuzetno jednostavna za uporabu - ergonomska ručka nalazi se na visini 64 cm od tla. U njih ćete udobno smjestiti čak dvije lutke veličine 42 cm. Kolica djeci omogućavaju jednostavno manevriranje, zahvaljujući tihim i izdržljivim kotačima s lakoćom će savladati i nepravilnosti na cesti. Kotači se rotiraju za 360 stupnjeva. Kolica su sastavljena od čvrstog metalnog okvira, koji u kombinaciji s izdržljivom plastikom čine najbolje vozne karakteristike. Sjedalice su opremljene sigurnosnim pojasevima, a na donjem dijelu kolica za lutke nalazi se velik prostor za pohranu dodataka. Dimenzije proizvoda iznose 55*39*64 cm.

Medicinski kovčeg za medicinsku sestru Baby Care Smoby s 19 dodataka i naljepnicama

Medicinski kovčeg za medicinsku sestru Baby Care, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, izuzetan je set za sve buduće liječnike i medicinske sestre već od 3. godine starosti. U bezvremenskom plavo-bijelom kovčegu s medicinskim motivom nalazi se set od 19 dodataka, zahvaljujući kojem će svaki pregled biti vrlo zabavan. Dječaci i djevojčice među njima će naći flastere, naočale, medicinske bilješke i formulare s naljepnicama, stetoskop, toplomjer, otoskop, čekiće za reflekse i motoričke funkcije, dječji sirup, žličicu, mehaničku injekciju i kremu. Lagani kovčeg raspolaže s praktičnom drškom, tako da ga djeca mogu bilo kada otići na pregled svojim malim pacijentima i igrati se pedijatra

Nosiljka za lutku veličine 42 cm Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosiljka

Nosiljka za lutku Baby Carrier, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan dodatak za lutke, s kojim će se igrati djevojčice od 3. godine starosti. Zahvaljujući ergonomskoj nosiljki djevojčice će lutke imati uvijek sa sobom, baš kao odrasle mamice. Nosiljka je primjerena za lutku veličine od 32 do 42 cm i prekrasne je ružičasto bijele pastelne boje. Djeca tijekom svojih igara vole oponašati odrasle. Igra ju se da su lutke prave, hrane ih i razgovaraju s njima, kupaju ih i presvlače. Svoju će lutku, zahvaljujući praktičnoj nosiljki, moći odnijeti posvuda sa sobom jer će lutku moći nositi u dva položaja - u smjeru puta ili pak okrenutu nasuprot sebe. Nosiljka ima 2 podesive naramenice, zato će svakom djetetu pristajati kao salivena.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.